mielno

(5 wyników)
  • Pogoda cudowana, żyć nie umierać. Wypoczeliśmi. W sumie to troszkę za krótko, ale za trzy tygodnie znowu jedziemy na ciut dłużej. Ale powiem szczerze, że mnie jakoś męczą te upały i doszliśmy z M do wniosku że myh się nie nadajamy na wczasy zagraniczne z ciągłymi upałami.
  • Może podpowie mi kwaterę godną polecenia /w miare tanio, oczywiście/ ;D
  • Było super. Pogoda fajna. Troszkę wiało ale słońce było fajne. Mała się odcyckowała na dobre, więc mogłam sobie pozwolić na drinki po tak długiej przerwie. Zaczyna się puszczać ale kroczku sama jeszcze nie chce zrobić. Tego wyjazdu mi trzeba było. A jakie zaległości mam na forum to szok.
  • Chodzi mi o to, że szukamy malutkiej mieścinki nad morzem, na środkowym wybrzeżu lub w kierunku zachodnim. Kiedyś, jakieś 25 lat temu byłam w Chłopach, wtedy to była absolutna wiocha, a takie lubimy najbardziej ;) ale nie wiem, jak teraz. Łeba, Ustka i takie tam odpadają, ładne, ale wielkie kurorty. Może możecie polecić coś małego? Będziemy w drugiej połowie lipca tydzień w Puszczy Noteckiej, potem na tydzień chcielibyśmy pojechać nad morze, gdzieś niedaleko, żeby całego dnia na podróż ...
  • po wielu telefonach i mini nerwach wkońcu udało sie co nieco zarezerwować...<jupi> Wyjazd 6 lipca. Któraś przypadkiem tez będzie w tej miejscowości? Moze małe spotkanko.... :)))))) Pozdrawiam. Akurat piecze sie murzynek, zapraszam chętne hihihi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się