moca

(3 wyniki)
  • mam problem z moca na 2 biegu tak przy 4 tys obrotow samochod sie zachowuje jakby cos go trzymalo i to samo jest na 3 biegu az strach wyprzedzac nigdy wczesniej nie mialem czegos takiego szedl jak burza a w dodatku wymienialem swiece przewody dlaczego sie tak zamolil nie mam pojecia
  • Witam mam alfe romeo i nie wiem co jest w niej zepsutego. silnik ma duzą moc a przyspiesznie jest jak w punto, a nawet gorssze na 1-dynce. Samochów na 3-4tys obrotów zachowuje się jakby chciał a niemógł jechac szybciej. Moze mam udac sie na diagnostyke, jak tak to prosze podac adres i numer telefonu. (wrocław, Jelcz, olawa te rejony najlepiej) Dziekuje
  • witam..moja 146 jest slaba tzn cieply czy zimny silnik jak na biegu 2gim przycisne do oporu to muli ja,,A CZASEM MA PRZESKOKI(KANGUREK) dostaje takie porcje energii ,problem mialem jak kazdy z obrotami ale to wystarczylo przepustnice czyscic ..sonde wyczyscilem i nic,ciagle slaba,,czy mozliwy jest problem w silniku krokowym?? jesli tak to gdzie go znalezc..tj 146 99r 1.4ts..za odpowiedzi z gory dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się