Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 12:00 szkoda tylko że te motocykle zamiast jeździć w terenie zabudowanym 50km na godzinę jeżdżą dwa razy tyle. Niech się w końcu policja z Pruszcza zajmie tymi panami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurgol12 Re: Easy riders z Pruszcza 25.09.09, 10:34 Zgadzam się z opinią gościa. W określenia o prawdziwych motocyklistach nie wierzę. Kązdy z tych młodych panów kiedy zasiada na swojej maszynie traci zdrowy rozsądek i wyobraźnię! Niestety nie dorośli do tych sytuacji - tym bardziej w małych środowiskach gdzie posiadania motocykla traktowane jest z nobiltacją. Parę pokoleń zanim motocykliści dorosną i bedzie tak jak w innych krajach (kultura jazdy i zachowania). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Easy riders z Pruszcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 14:42 Czyli w innych krajach motocykliści przestrzegają przepisów a w Polsce nie?? Zabawne.Parę pokoleń to musi minąć żeby w Polsce ludzie pozbyli się stereotypu że każdy motocyklista to dawca organów i jeździ z zawrotnymi prędkościami.Są tacy co przestrzegają i tacy co nie.Jednak odnosi się to także do kierowców samochodów.Po prostu polscy kierowcy nagminnie łamią przepisy i nie jest to tylko domeną motocyklistą.A jeśli ktoś generalizuje i uważa że każdy motocyklista to pirat drogowy to niech się oficjalnie puknie w głowę.Zdecydowanie większym problemem na polskich drogach jest to że grono kierowców samochodów nie zwraca uwagi na motocyklistów.A według danych 75% wypadków z udziałem motocyklistów są to kolizje ze strony kierowców samochodów którzy wymuszają pierwszeństwo jednośladom.Bo nie chce im się dokładnie rozejrzeć na skrzyżowaniu.Kurgol12 widzę że jazda motocyklem jest Tobie obca skoro uważasz że motocyklista wsiadający na sprzęt traci rozsądek i wyobraźnie.Uwierz mi że trzeba rozsądku i wyobraźni mieć o wiele więcej niż podczas jazdy samochodem bo oprócz tego że musisz uważać na to co dzieje się na drodze to jeszcze musisz myśleć za innych i przewidywać zachowanie co niektórych głąbów niezwracających uwagi na innych uczestników ruchu.A podczas wypadku to zawsze motocyklista jest przegrany bo nie ma pasów,poduszek powietrznych i żelastwa dookoła siebie.Tak wiec jak ktoś nie jeździ motocyklem i nie ma o tym pojęcia to niech się lepiej nie wypowiada publicznie.Pozdrawiam wszystkich motocyklistów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jony Motocyklista1 Re: Easy riders z Pruszcza IP: *.cdma.centertel.pl 24.03.10, 21:07 zgadzam się nie każdy motocyklista to samobójca no owszem kto by chciał jeździć takim motocyklem 50km\h no ale bez przesady żeby od razu na nich policję nasyłać. Wystarczy poczytać statystyki i wiadomo kto zabija motocyklistów a ten kto nigdy nie jechał motocyklem niech zamknie się. Panowie w puszkach na czterech kołach są chyba przeciwni motocyklistom nie dawno widziałem takie hasło "Idzie wiosna będą roślinki, stawajmy na skos na skrzyżowaniach by żaden głupek się nie przeciskał" dla mnie to jest chore. przecież na tym polega piękno motocykli, że nie gnieciesz się w puszce i nie stoisz w korkach. Owszem bywają wariaci na dwóch kołach ale z pewnością jest ich więcej w samochodach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Easy riders z Pruszcza IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.03.10, 21:27 Kto zabija motocyklistów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koko Re: Easy riders z Pruszcza IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.03.10, 21:48 Sami siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psychomoto666 Re: Easy riders z Pruszcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 22:30 K...a powoli to już chce się żygać od tego: wiatr we włosach, hobby... rozpoczęcie sezonu... świat z innej perspektywy - po jaki ch...j te mity! Ja napie...m cały rok i niczego nie zaczynam i niczego nie kończę i nie piszę żadnych stereotypów, bo nie jestem ciotą, żeby się lansować! Robisz co lubisz - każdy ma jakieś hobby i skończcie z tym płaczem i tą otoczką! I jeszcze ta święconka... nie mogę - to może wszyscy kierowcy aut też sobie zorganizują podobną popelinę..? Żałosne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Easy riders z Pruszcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 23:29 znajoma mi mówiła, że motocyklisci to jakaś sekta, czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Easy rider Re: Easy riders z Pruszcza IP: *.swiecie.vectranet.pl 25.03.10, 06:29 Tak.Wkładają rękę do baku i żegnają się paliwem po plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Easy riders z Pruszcza IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.10, 08:20 i wypalają sobie loga marki motocykla na dupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP Re: Easy riders z Pruszcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 10:25 Kiedy moda na motory minie większość z Was zostanie hodowcami szczypiorku bo tam jest miejsce dla Was> Lewa fuck! Odpowiedz Link Zgłoś