Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      mrowienie

mrowienie

(3 wyniki)
    • Cześć, od czasu, kiedy zażywałam Tavanic praktycznie każdy antybiotyk powoduje u mnie podrażnienia nerwów, nawet jeśli rozpoczynam od małych dawek. Ostatnio ginekolog zapisał mi Gynalgin 1 tabletkę na dobę (jego składnikami są metronidazol 250 mg i chlorchinaldol) wczoraj miałam niezłe jazdy po nim: mrowienie od pasa w dół, drżenie jakby mięśnie brzucha, tak że nawet ciężko było mi oddech złapać, drętwienia. Z biseptolem też zaczynałam od małych dawek, jak chciałam dołączyć roli...
    • Witam Wykryto u mnie boreliozę ok 6 miesięcy po ukąszeniu, leczę się od 8 tygodni unidoxem (300mg dziennie) i tynidazolem (1000 co drugi dzień). Ok 2 tygodni po rozpoczęciu leczenia prze 1,5 dnia bardzo mrowiły mnie ręce i lekko drętwiały kciuki. Ok 3 tygodni po tym zdarzeniu przy wyjściu na dwór znów mrowiły mnie ręce, ale bardzo krótko i lekko. Nie mam żadnych innych objawów, trzymam się diety, biorę probiotyki i suplementy. Uznałam że pierwsze objawy to herxy, ale co z drugimi? Sły...
    • Kto z nas ma lub miał niedowłady, zdrętwienia czy bardzo silne mrowienia koczyn, twarzy itp i jak to wygląda u Was podczas leczenia. Czy jest gorzej czy ustąpiło. Czy ktoś ma zdrętwienia i mrowienia pasami np przemieszczający się pas o szerokości ok 10 cm na nodze(raz stopa, raz na goleniu, czasem na udzie), dłoń, nadgarstek, palce itp. Napiszcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się