nadnercze

(3 wyniki)
  • jaka jest zaleznnosc miedzy tarczyca a nadnercza mi?, czy katecholamaniny pobudzaja cialo tak samo jak h.tarczycy? , czy jesli ktos ma niedoczynnosc tarczycy to nadnercza przejmuja stery ze tak sie wyraze i odwrotnie?znacie jakies artykuly na ten temat?
  • myśle o tym moim kiepskim spaniu i tak mi to po głowie kołacze - może to te nadnercza? zrobiłam dziś badania hormonów - zobaczymy jak wyjda to wpisze do mojego wątku. Ale wiecie jak sprawdzić zmęczenie nadnerczy? zdrowiehormonalne.blox.pl/2009/03/Lista-objawow-wskazujacych-na-niedoczynnosc.html tu znalazłam jakies objawy - mam częśc z nich ale wiele to też objawy niedoczynności, depresji, nerwicy, niedoborów itp - nie chcę się fiksować, że na coś znowu jestem chora ale dziwi mnie to moje ...
  • prosze o pomoc , jako ze sie znacie na tarczycy ale to moga byc tez nadnercza lub to i to ,mam nietypowe objawy wiekszosc objawow pochodzi z przewodu pokarmowego, i rzutuje na psychike, bad tarczycy wychodza zawsze w normie, czasem bardzo blisko ft 3 i ft4 niedoczynnosci ale w normie,, w usg troche mala tarczyca, za to adrenalina lekko przekroczona norma do 20 , ja mam 25 mnol/l, za to noeadrenalina az 4 kritnie!! norma do 90 a ja mam 400 prawie!!, inne badania poza lekko po...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się