nago

(7 wyników)
  • Mam pytanie. Czy w polskich szpitalach rodzi się całkiem nago, czy ma się na sobie jakąś koszulkę? Do zadania tego pyt. skłoniły mnie zdjęcia z porodów zamieszczone na tym forum - wątek "zdjęcia z porodu"
  • to moj pierwszy porod i nie mam pojecia jak to wszystko wyglada, bo napewno nie tak jak w filmach.
  • jw.
  • Cześć. Mam pytanko odnośnie jakie ubrania założyć na poród a raczej zanim urodze. Czy jakaś koszula nocna do kolan i szlafrok wystarczy, czy może dadzą mi jakieś papierowe ubranie. A jak zacznę przeć to bede nago czy w tym samym co wcześniej?? I jak będe miała pierwszą fazę porodu to będe chodzić bez majtek, bo będą mi sprawdzać rozwarcie, czy za kazdym razem mam nakładać i zdejmować?? w co wy byłyście ubrane na sali porodowej przed porodem i w trakcie??
  • Z góry przepraszam za może mało poważne pytanie, ale tak się przygotowuję do ciąży i czytam różne rzeczy, które mi wpadną w łapki. Spotkałam kilka opisów porodów w wodzie i mam taką niejasność. Bo jak się rodzi na łóżku porodowym, to ma się na sobie jakąś tam koszulinę. A jak się rodzi w wannie, to jak? Cały czas kompletnie nago, czy jednak człowiek jest czymś przykrytym? W tej wannie to się siedzi czy leży? Jest się zanurzoną do jakiego poziomu? Wiem, że są większe problemy i w ogóle,...
  • tak sie zastanawiam czy w wannie jest sie calkiem nago? czy jakas gore chociaz mozna miec? biustonosz, top czy cokolwiek?
  • poród(10)

witam mam takie pytanko do kobiet które przeszły juz ten etap,czy kobieta lezac na łózko porodowym jest ubrana tzn w pizamce czy jest naga jak to wyglada? dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się