Forum Sport Fitness
ZMIEŃ
      nago

nago

(5 wyników)
    • Chodzę często na basen Muszelka w W-wie na Bródnie,podoba mi sie tam,jest duzy basen,mniejszy z woda ciepła,jacuzzi i sauny.Właśnie z saunie jest problem otóż przed wejściem do nich jest informacja że powinno sie wchodzic do niej nago owiniety w ręcznik.Jawłaśnie tak robie,ale niestety inni nie wchodzą w kostiumach lub slipkach.niedawno gdy tak weszłem zobaczyły mnie 2 kobiety ktore natychmiast wyszły i poszły na skarge do obsługi basenu że odbywa sie orgia!Byłem tym zszokowany.
    • Witam, Czy orientuje się ktoś, czy i gdzie można w Warszawie ćwiczyć jogę nago? Może być na sali, może być w indywidualnych warunkach. Chętnie się wybiorę sam albo w kilka osób. bez skojarzeń proszę![sonda=wybrałbyś się na jogę nago?] [*]TAK [*]NIE [/sonda]
    • Strasznie duzo osob a zwlaszcza kobiet, chodzi do sauny w strojach kąpielowych. Pruderia pruderią, ale to prostu sprzeczne z duchem sauny a nawet niezbyt zdrowo... Co Wy na to?
    • Zakładam ten wątek po przeczytaniu wszystkich postów wątku o nagości w fitness clubie. Wiele wypowiedzi potępiało nagość, jeżeli dotyczyła ona ludzi w średnim wieku, do tego obdarzonych nadmiarem kilku (lub - o zgrozo - kilkunastu) kilogramów. Czy rzeczywiście ludzie wyglądający jak normalni ludzie, a nie komputerowo korygowani osobnicy z okładek, muszą być potępiani, bo chodzą nago pod prysznic, zamiast wkładać habity? Czy w ogóle powinni więc znaleźć się w fitness clubie?
    • Chciałabym się wybrac do sauny ze znajomymi, ale nie wiem jak się na nią "ubrać" zalożyć strój kąpielowy czy recznik sam czy co??? pomóżcie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się