Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      nago

nago

(17 wyników)
    • Zaczęło się niewinnie...po tym jak kochaliśmy się nie ubraliśmy się tylko wtuleni zasnęliśmy. Było pięknie mieć tak blisko siebie nagie piękne ciało kobiety. I tak został zrobiony pierwszy krok. Nie wyobrażamy sobie (prócz okresu mojej ukochanej) abyśmy nie sypiali nago...ale potem... poszło dalej i właściwie cały czas jak wrócimy do domu po pracy, prysznic i jesteśmy nago... nago oglądmy TV, obgadujemy różne sprawy, pijemy kawusię, czytamy, gramy w kości itd... Oczywiście ta na...
    • Witam,mam 32 lata i male pytanko do normalnych ludzi na forum(normalnych znaczy tych co powaznie traktuja tematy tutaj pomimo tego ze sa one w dziale na luzie)a mianowicie czy chodzicie nago po mieszkaniu?ja to uwielbiam robic,pomimo tego ze juz jestem w nie tak bardzo mlodym wieku ,mam dwie corki 12 i 9 lat(im to oczywiscie nie przeszkadza ze widza mnie tak bo maja przeciez to co ja),jezeli jest tylko okazja ze nie ma obcych w domu,i wogole to lubie sobie tak chodzic po naszym ma...
    • Dziewczyny czy opalacie sie w solarium nago? Slyszalam ze jest to szkodliwe, a wy co myslicie?
    • Czyli Jak Wam się podoba? bo dla mnie to ideał urody, po Angelinie :) Świetna figura, buzia śliczna, zero pasztetu. Zmysłowa a zarazem ostra. Fajna!
    • Czy przyznałybyście się patnerowi,że uczestniczyłyście w nagiej sesji fotograficznej? Ja pozowałam ale w takiej lightowej sesji, całkim naga nie byłam i żadnemu z moich kochanków sie do tego nie przyznałam.
    • mam nową prace od 15 grudnia dziś powiedziano nam , że jutro o godzinie 21 odbedzie sie impreza integracyjna w eleganckiej restauracji(dzien prcay koncze o 17 więc co bede robic 4 godziny???), ma byc strój wyjsciowy, nie mam niestety niczego takiego, poza tym dojezdzam do wawy 80 km i musze wrócić do domku o 22.30 ostatnim pociągiem, w co sie ubrac albo ewentualnie czy wypada odmówić??????????
    • Jesli jest sie swiadomym wlasnej wartosci, to patrzy sie na siebie samego z rezerwa :) Nie lubie gdy ludzie sa tak naburmuszeni, strzega swojej "dumy" tak jak mieli by cos naprawde kompromitujacego do ukrycia. Przyklad pozytywny ze mozna inaczej; John Lennon, jeden z najbardziej blyskotliwych, inteligentnych indywidualnosci naszych czasow, pozowal nago, ala naturel, z zona Yoko, czesto robil malpie miny i kpil z siebie. Nie mial zandych oporow zeby caly swiat zobaczyl jak on...
    • Jesteśmy już z meżem rok po ślubie, i niedawno, sprzątając w domu (a mieszkamy u niego), znalazłam kliszę, na której były zjęcia jego i jego eks. Dodam, że były to zdjęcia rozbierane. Nie wiem co robić, nie mogę o tym przestać myśleć, czuję się zdradzona, mimo że było to zanim sie poznaliśmy! pomóżcie!!!
    • Witam, mam taki problem. Bardzo lubie chodzic na saune. Jak wiadomo podczas korzystania z sauny czlowiek powinien byc nago. Osobiscie nie jestem jakas tam exhibicjonistka ale w saunie nie mam zupelnie krepacji bo jestem swiadoma tego ze tak powinno sie przebywac. Niestety tam gdzie uczeszczam jest przewaga panow... Panowie sie raczej nie krepuja. Gorzej jest z paniami. Kobiety ktore glownie przychodza skrzetnie owijaja sie recznikami. jest to dla mnie troche nie wygodna sytuacja....
    • kurcez..nie zycze zadnej kobiecie aby znalazla sie na moim miejscu..prosze odpowiedzcie..i napiszcie co myslicie..sprawa ma sie nastepujaco:jestem z Piotrem od 6 miesiecy..wszystko jest ok..uklada nam sie w strefie emocjonalnej cycus..on jest wierny...itd..ale problem w tym,ze jak dochodzi co do czego..to klapa..jestem atrakcyjna kobieta<heheh i skromna>ale po prostu..na niegooo nie ma rady...czuje sie jak w cyrku bo wymyslam juz niestworzone rzeczy zeby go w koncu poorusz...
    • Jeszcze nigdy nie odwiedziłam tej instytucji, a mam już 18.5 lat. Czy każe się rozbierać do naga??? czy wkłada tam palec? Jak to się odbywa w państwowych przychodniach? Czy muszę mieć skierowanie? Czy powinnam wiedzieć coś jeszcze?
    • co byście zrobiły gdyby wasz facet szukał was w internecie nago oczywiście mnie tam niebyło
    • Co wy myslicie widząc dzieczyne nago???
    • jw. popatrzeć a może opalać się nago? lubicie się opalać nago?
    • wygodnych, a może bardziej seksownych ...?
    • w czym lubicie spać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się