Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      nago

nago

(20 wyników)
    • Witam, Czy orientuje się ktoś, czy i gdzie można w Warszawie ćwiczyć jogę nago? Może być na sali, może być w indywidualnych warunkach. Chętnie się wybiorę sam albo w kilka osób. bez skojarzeń proszę![sonda=wybrałbyś się na jogę nago?] [*]TAK [*]NIE [/sonda]
    • W domu na plaży itp.
    • Heja! Słuchajcie jestem ciekawy jak śpicie. To znaczy czy lubie spać nago (bez niczego), w piżamie, albo w samych slipach, bokserkach czy w samej koszuli???? Ja zimą jednak lekka piżamka a latem nagusek ;-)! atom !
    • Tego lata byłem w Danii i w Niemczech, zdziwiło mnie że tam tak dużo młodych ludzi opala się w środku miasta w parku miejskim zupełnie nago. Nie mogłem się nadziwić, rodziny z dziećmi a obok nich młody chłopak 19 lat z dziewczyną nikogo nie dziwi. Jeszcze dalej też jacyś faceci młodzi bez majtek. Dziewczyny topless wszyscy weseli, babcie, dziadki byłem zadziwiony... U nas to chyba nie do pomyślenia??? Czy w Polsce jest jakieś miejsce w mieście gdzie można się opalać nago?? ktoś sł...
    • Jak sie na to zapatrujecie? Bo ja bylem w dlugi weekend w Czechach i poszedlem na basen. Jak wszedlem po basenie pod natryski to przezylem szok. Bylo tam z dwudziestu facetow i prawie wszyscy byli nadzy! Nie wiedzialem najpierw co robic, wchodzic czy wycofac sie. W koncu wszedlem, ale stanalem w kacie twarza do sciany i jakos sie umylem. Zaskoczylo mnie to, bo w Polsce nikt sie nago nie kapie. A moze to byla wycieczka gejow i akurat na nia nieszczesliwie trafilem? Jak wy sie myjecie?
    • jak są mali chłopcy w grupie w wieku 4, 5 lat, to pedofilstwo ? Bo co niektórzy nie zwracają na to w ogóle uwagi .... i paradują jak gdyby nic z fajfusami na wierzchu ....
    • czy tak powinno sie rozpoczynac kariere? vipnews.pl/tyszka-z-nagimi-dziewczynami/
    • Sluchajcie,mezczyzna chce zostac z kobieta,a ona znajduje po paru miesiacach bycia z nim-zdjecie prawie nagiej"ex"-dziewczyny.Czy wierzycie,ze on to zdjecie zapomnial wyrzucic?(minal juz rok od rozstania z tamta).Przykre,ale prawdziwe. Macie panowie zdjecia po swoich bylych dziewczynach? Jesli mezczyzna zostawia takie zdjecie-to znaczy,ze ta kobieta byla dla niego naprawde wazna?
    • Bo mnie tak i nie wiem, jak mam się teraz zachowywać. Udać, że nic się nie stało?
    • najbardziej udane i z czego możesz być dumny ? Bywa, że popatrzę na swojego chłopa jak wychodzi spod prysznica, czasami pręży się przed tym lustrem, wygina. Już samo ogolenie "tych" miejsc powoduje że jego zdaniem atrakcyjność rośnie o 1000%. Nie jest Adonisem, klata plaska, brzuszek z wiekiem rośnie, ptaszek nie :) I tak sobie myśle po cichu, z czego on jest dumny :)
    • Poznajesz pania. Kilka lat starsza. Zadbana.Na pierwszy rzut oka całkiem niezła. Bierzesz numer telefonu. Dzwonisz bo Ci ciezko, bo chcesz sie pozalic na swoje problemy a z przyszła zona o tym rozmawiac nie umiesz. Zaprasza do siebie. Najpier kawa, pozniej wino, pozniej muzyka a na koncu sex. Dwa miesiace pozniej Pani Cie informuje( drogą emailowa bo do Pani dzwoniles z zastrzezonego zeby nie mogla oddzwaniac ) ze byl sex a teraz i dziecko bedzie. A Ty czlowieku masz przyszła zo...
    • poznajesz fajna dziewczyne, potencjal na cos wiecej niz pojedyncze bzykanko, ladna z buzki i figury, skora mloda jeszcze, fajnie wam sie spedza czas razem wiec spotykasz sie z nia jakis czas bez parcia na wyro, chcesz ja poznac. i w koncu pierwsza noc i niemila niespodzianka! ponetny biust B okazuje sie byc wytworem push-up bra kryjacym dwa pryszcze a seksownie wygladajacy w jeansach tylek okazuje sie byc cellulitowym, obwislym i niewycwiczonym zadem :( gdyby nie to ze babka nadrabia en...
    • Panowie czepiaja sie Pan i odwrotnie...same zale,wytyki,domniemania,czasem chamstwo. Bycie dwojga ludzi razem,to sztuka konwersacji,zaspakajania wzajemnych potrzeb i szacunku.:-) Słuchajac argumentacji jednej ze stron,mozna rzec same nieszczescia na tym swicie:-(...ale gdybysmy skonfrontowali z ta druga strona,to znalazłby sie srodek(podwojna wina):-) Seks,głowny powod rozpadu ,pierwotnie cudownych zwiazków(szczegolnie przedmałzenskich)...powod"w zyciu ,piekne sa tylko chwile":-) zyc...
    • jest ponoc caly zrobiony w Photoshopie. Tak madre baby gadaja ;).
    • czy podczas komisji w WKU do badania rozbieraliście się całkiem czy do gaci ? u nas w WKU do gaci, ale podczas badania lekarz kazał zsuwać napletek, czy nie ma stulejki i sprawdzał jaja-podobno mało gdzie tak badają.
    • Weszliśmy na klatkę schodową naszej mojej kamienicy. Nie zapraszałam go do środka, bo moja współlokatorka spała i nie chciałam, by domyśliła się co się dzieje (chociaż i tak się zorientowała). Rzuciliśmy się na siebie na klatce. Zaczęliśmy się całować. On odchylił moją głowę, złapał mnie za włosy. - Dlaczego tak grubo się ubrałaś? – zapytał Nie przeszkodziło mu to jednak w tym, by włożyć swoją dłoń za moje spodnie. Jak zwykle było cudownie. Myślałam, że nie wytrzymam z rozkoszy i po...
    • Dziś jest ta niezwykła Noc :) Noc pełna czarów :)Noc Kupały, sobótkowa, świętojańska.Podobno zwiększa się dzialanie ziół( lubczyku)No i ... ogień ma wielką moc, a woda oczyszcza:) Czy będziecie szukać kwiatu paproci??:) To chłopcy powinni szukać tego kwatka by przyniósł im szcżeście i bogactwo a dziewczęta plotą wianki, które mocują do deseczek, a w środku umieszczają zapaloną świecę. I puszczają wianki na wodę .Jesli płyną bez przeszkód i wyłowi wianek ukochany to oznacza szybki slub...
    • Ostatnio byłem na plaży nudystów tak z ciekawości ? oczywiście ja też byłęm na waleta. Jednak odczułem pewien niesmak gdy zobaczyłem małe dzieci i ojców/matki bawiące się z nimi nago.. Jak wytłumaczyć dziecku dlaczego tatuś ma takiego zarośniętego i dużego a dziecko (synek) ma małego.. Co o tym myślicie?
    • może taka mała sonda - co zakładacie idąc spać? jakie są zalety spania nago ????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się