narkotyki

(10 wyników)
  • SLD ustami swoich zdziwaczałych przedstawicieli - spasionego Kalisza, skrzeczącej Senyszyn i oślizłego Gadzinowskiego bardzo pragnie swobodnego legalnego dostępu do narkotyków. Nie mogą kraść, to chcą ćpać? ...; ) www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=43051
  • Niby zabronione a w naszym mieście ogólnodostępne. Czy policja weźmie się za to? Łapanie dziadków jadących na rowerze po 2 piwach jest na pewno łatwiejsze....
  • Oławska policja rozpracowała dilera narkotykowego, który w oławskim gimnazjum sprzedawał oprócz słodyczy...narkotyki. Czyżby heymdall się tam zaopatrywał?
  • Narkotyki to w naszym mieście poważny problem. dziwne, że nikt nie pisze o tym na forum i nie słychać o tym na mieście. Paru dealerów z naszego miasta siedzi, paru już wyszło z mamra. A dalej szczególnie w piątek czuć na klatkach np. trawkę.
  • wiadomosci.onet.pl/1568203,11,item.html Doradca ds. sportu w Kancelarii Prezydenta Artur Piłka został zatrzymany w związku z wprowadzaniem do obrotu narkotyków - poinformował Maciej Łopiński z kancelarii. Grozi mu do 10 lat pozbawienia wolności...
  • I bardzo dobrze.
  • "Czy ktoś zrobił więcej?" - to jakże buńczuczne hasło, widniejące na plakatach w całym kraju, towarzyszyło kolejnemu, finałowi Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Podczas tej imprezy lansowane są niemoralne i destrukcyjne hasła, których wyrazem jest znane wszystkim "róbta, co chceta". Jerzy Owsiak, umieszczając na plakatach hasło "Czy ktoś zrobił więcej?", zdaje się całkowicie zapomniał o działalności wielu innych fundacji, które nie korzystają z medialnego nagłośnienia...
  • Witam serdecznie. Przypadkowo natrafiłem w necie na informację o tragedii, do jakiej doprowadziło stosowanie przez 23 - letnią kobietę dopalaczy. Nie wiem, czym kierują sie ludzie decydując się na stosowanie tego rodzaju wynalazków? Czy jest to zwykła bezmyślność? czy może wymóg współczesnych czasów? Na prawdę nie wiem. W rozmowach ze swoimi dziećmi staram się im odradzać poprawianie nastroju, czy tam poprawianie sprawności myślenia przez stosowanie dopalaczy. Gdy zapoznałem się z zamies...
  • Witam. Potrzebuje pomocy!! za chwilkę zostane mieszkanką Miłoszyc i kompletnie nie wiem do jakiego gimazjum posłać córkę od września. Tak niewiele jest informacji o Gimnazjach w Jelczu, które jest dobre i jaki ma poziom. Bardzo licze na pomoc rodziców uczących się dzieci.
  • Co sądzicie o narkotykowych problemach naszego miasta? Kto kryje się w ciemnych zaułkach i jakie ineteresy tam robi? Gdzie jest najbliższa poradnia d.s. uzależnień? Macie problem z narkotykami? Napiszcie o tym!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się