Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      narkotyki

narkotyki

(16 wyników)
    • Pytanie jest calkowicie na powaznie, prosze nie usuwac tego tematu:) Czy zazywanie jakichkolwiek narkotykow moze zmniejszyc lub zniwelowa dzialanie pigulki hormonalnej? Prosze o wypowiedzi osob, ktore sa zorientowane w temacie.pozdrawiam
    • moj chlopak pali marihuane i od czasu do czasu bierze amfetamine, probiwal tez innych specyfikow ale tylko jednokrotnie!jest wspanialym czlowiekiem...tzn byl, bo w tej chwili jest juz zupelnie inna osoba, jest nerwowy i nie panuje nad soba!wszyscy jego znajomi tez biora narkotyki,wiec caly czas ma z tym kontakt i trudno mu przestac.on nie widzi zla w tym co robi...uwaza ze to niegrozna zabawa...jednak niestety tak nie jest.zaczal zawalac szkole, kluci sie z rodzicami.oni tez sie o...
    • Czesc. Jestem już ponad 2 lata z chłopakiem. Kocham go, ale dowiedziałam się że na imprezach i spotkaniach z chłopakami ma skłonność do zażywania różnych narkotyków - ostatnio była to kokaina. On mówi że nie ma z tym żadnego problemu. Wiedziałam że pali trawkę, bo robił to na codzień. Mnie przeraża nawet to że twarde narkotyki zażywa od okazji do okazji. Cchaiałabym mieć z nim spokojną i bezpieczną przyszłość a teraz tak się nie czuję. Wiem że on z tego nie zrezygnuje bo jem...
    • Co sądzicie o braniu?? Czy można być z osobą która kiedyś brała?? no i jak ma złych kolegów tzn towarzystwo z przeszłości które nie przejmuje sie tym że on już chce z tym skończyć?? Można ich za posiadanie na policje skierować?? powiedzcie czy wy byście tak zrobili i w jaki sposób. Dzięki, Ja uważam że narkotyki niszczą życie... miłość, wogóle całe to dobro które człowiek ma w sobie. Nie rozumie czemu ludzie biorą... :((((( Pozdrowioka i nie wpadajcie w nałogi-nie warto....
    • to nie zart bylo to juz chwile temu i nadal mam uraz, nie moge o tym zapomniec
    • i jak sie z tym czujecie jak ktoś bierze na imprezach itp. piszcie!!!!!!!!!!!!!!!!
    • hej..chcialabym sie zapytac dziewczyn ktore sa w takiej sytuacji jak ja ..jak sobie z tym radza.. od poczatku naszego zwiazku ( a jestesmy razem 10 miesiecy) wiedzialam ze moj chlopak bierze narkotyki.jakos mi to na poczatku nie przeszkadzalo..co pare dni lubil sobie zapalic, wyluzowac sie..zawsze myslalam:okej jakos to zrozumiem. ale teraz zaczelo mnie to dolowac juz.kocham go bardzo choc teraz nie uklada nam sie za dobrze-ja jestem w jakims dolku , juz moze nie spowodowanym t...
    • Czy test na narkotyki wykryje ze cos sie bralo np miesiac wczesniej??Po jakim czasie taki test moze nic nie wykryc??Pomozcie!!!!!!!!!!!
    • narkotyki(27)

Nie wiem co robić. Chcę pomóc mojemu przyjacielowi (prawie chłopakowi- ale teraz to juz nic nie wiadomo) wyjść z tego gówna ale nie mam pojęcia jak. To wszystko wydaje się takie prostek jak nas nie dotyczy. Osrodki, psychologowie itp. Ale ja wiem że on napewno się na to i tak nie zgodzi. Jest coraz gorzej. Na początku było zielsko a teraz dowiaduję się o dużo gorszych rzeczach. Powiedział,że nie możemy byc razem bo on nie chce zebym przez niego cierpiała.. nie chce żebym widziała jak się stac...
    • narkotyki(15)

Dowiedziałam się ze mo facet bierze narkotyki. Przyznał się ze siedzi w tym od dawna, ze od 3 miesiecy jest cały czas na prochach, ze brał już wszystko, ze wydaje na to kupe kasy. Kocham go i nie wiem co robić. Pomózcie!!!
    • przyznajcie sie szczerze co sądzicie o narkotykach. napewno niektórzy z was brali albo chocaiaż próbowali. jakie macie zdanie na ten temat. ja brałam kilka razy na imprezach i podobało mi sie ale nie wciągnęło mnie. To było sporadyczne ale miłe
    • Mam już dość, nie wiem jak przemówić do mojego męża że kłótnie które rozkręca niszczą mnie psychicznie. Niby jest spokojnie ,normalnie, i nie wiem kiedy i co powoduje ,że robi się taki nerwowy, i wszczyna okropne awantury bez powodu! Przecież idzie o wszystkim spokojnie porozmawiać.Dodam jeszcze że maż od jakiegoś czasu ma nowych kolegów( niby starzy znajomi) ale jestem z nin od czasów szkoły i nie kojarzę ich.Kiedys był osobą , której nic nie było w stanie wyprowadzić z równowagi)...
    • Dragi(18)

witam! Czy ktos wie po jakim narkotyku czuje sie zmudzenie i obojetosc?? Albo co sie czuje np po trawie?? I czy palenie trawki działa tak silnie na mózg człowieka, ze staje sie on zimny, oschły, obojetny?? Prosze potraktować temat poważnie...
    • Narkotyk albo rozwój. Dwie strategie działania w sytuacjach trudnych Problemy i umiejętności Większość naszych problemów – a może wszystkie – bierze się z rozmaitych deficytów, czy to wiedzy (rozumienia rzeczywistości), czy umiejętności. Dadzą się też owe problemy rozwiązywać właśnie poprzez nabywanie wiedzy i umiejętności. To jest właśnie istotą rozwoju osobistego, zachodzącego przez całe życie. Tyle tylko, że sytuacja – warunki, konkretne okoliczności R...
    • dopalacze(79)

www.dopalacze.com największe gó... jakie może być, chodzi mi konkretnie o tabletki diablo, mam nadzieję, że zamkną te sklepy jak najszybciej! miałam spore doświadczenie z ekstazą a to niby legalne coś nie dość że drogie, dużo gorsze działanie to jeszcze takie samopoczucie beznadziejne po tym jest, że szoda gadać. a substancja legalna w Polsce (do zcasu mam nadzieje) jaką jest BZP (benzylopiperazyna) jest 100 razy bardziej szkodliwsza niż ekstaza (ekstaza jest 12-krotnie mniej szkodliwa ...
    • czy ktos z was miał kontakt z narkotykami ??? jesli tak to z czym ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się