narkotyki

(10 wyników)
  • Potrzebuje wierszy o narkotykach!!!Pomóżcie mi i przesyłajcie ich jak najwięcej o ile znacie jakieś!!! Z góry dziękuję!!!
  • Ciekawe co to za gostki z chełmna zatrzymani w sprawie narkotyków w aucie u swieciaka wczoraj
  • narkotyki(84)

co myślicie o narkotykach
  • NO TO MAMY PROBLEM ZACZYNA SIE OD TRAWY BO KUMPEL ZALATWIL PIERWSZY RAZ SIE UJARALEM POZNIEJ DRUGI RAZ NO I TAK SIE ZACZELO JEST TO PROBLEM DLA MLODZIEZY W WIEKU OD 15 LAT A TACY JUZ BIORA ZNAM TAKICH.ALE NIE O TO SIE ROZCHODZI NIKT NIE JEST W STANIE TEMU ZAPOBIEC.POLICJA RODZICE MOGA CZUC SIE BEZRADNI.DLATEGO APELUJE DO MLODZIEZY NAJPIERW ODROB LEKCJE ZEBYS COS W ZYCIU OSIAGNAL A NIE TYLKO STAN UNIESIENIA PO TRAWIE JA PALE TRAWKE ALE MAM JUZ ZA SOBA OBAWIAZKI SZKOLNE A BEZ SZKOLY...
  • Jeżeli masz problemy i jest to związane z narkotykami powiedz o tym na forum.Zapraszam też do rozmowy osobiście.Czekam w każdą sobotę od 11-13 w "punkcie" w Chełmnie na ul.Kamionka3
  • czy pochwalasz zażywanie narkotyków przez innych, czy sam je użuwasz. Jak myślisz, co można zrobić, aby nie zezwolić na staczanie się ludzi, którzy zaprzyaźnili się z tym nałogiem?
  • co tam sie wyprawia ?? ppodobno kogos zatzymano itp ?? prawda??
  • Jeżeli policja nie zacznie interweniować w sprawie incydentów jakie coraz częściej zdarzają się w tej patologicznej knajpie, na pewno dowiedzą się o tym wyższe instancje i wtedy nie będzie tak różowo, nie będzie kumpli i nie będzie łapóweczek od Pieńkosiów.
  • witam mam problem z grami co stoją w knajpach czy cpn nieumnie z tym skonczyc co zarobie to wrzucam wte gry jak wygram to na drugi dzien oddam pomuzcie
  • Dopalacze(10)

jak można wciskać kit,ze sa nie groźne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się