Forum Regionalne Mazowieckie Ciechanów
ZMIEŃ
      narkotyki

narkotyki

(10 wyników)
    • Stałymi punktami ciągłego dostępu do narkotyków to budynki pomiędzy ul.Wyzwolenia a ul.Okrzei na osiedlu bloki przykład : hurtownictwo na Okrzei 11 oraz dystrybutorzy na Wyzwolenia 9 i wiele innych miejsc na tym że osiedlu. Również towar zawsze można dostać w budynkach zastępczy na parkowej lub czy też w budynku zwanym Gettem przy Armii Krajowej. Są to strategiczne miejsca zaopatrzenia Ciechanowa w amfetamina, heroina, marihuana i Piksy ,,extaxy " więc zawsze są w tych miejscach dostępne. ...
    • Wybieram się na sylwestra przed Ratuszem. Dzisiaj w radio KRC mówią, że ochronę zapewni straż miejska. Więc pewnie nie będzie konkurencji na wolnym rynku handlu narkotykami, a jedynie monopoliści ze straży. Mam pytanie po ile u was zioło?
    • Może znajdzie się ktoś kto wie jak mogę mu pomóc.
    • Donald przyznał się, że zażywał. W zachodniopomorskim policja zatrzymała 2 radnych po zażyciu. Sąd skazał za handel narkotykami syna ministra kultury Zdrojewskiego. Dzisiaj radny PO Łódzki dostał śmiechotoku. Co to za jaśnie państwo, a Wódki pić i akcyzę płacić to nie łaska. Ci nasi Ciechanowscy też jakoś dziwnie patrzą.
    • Kto to i czyj szwagier? tc.ciechanow.pl/aktualnosc-8587-straznik_miejski_uslyszal_zarzut_handlu_narkotykami.html
    • [phk1] 1/Ciechanów miasto jak każde małe miasto może tylko za bardzo CZERWONE. 2/nikt nikogo nie dzgnął nozem za poglądy. 3/nikt nikogo nie zabił w gangsterskich porachunkach 4/myślę ,że nikt nie stoi z narkotykami na ulicy 5/nie ma zorganizowanej przestępczości 6/przemoc w szkołach ? tego nie wiem jak tam jest? myślę ze może lepiej niz w Polsce srednio 7/za 500-700 zł nie można wymagac usmiechu od pracownika cały dzień 8 inne podpunkty dla innych do wypełnienia
    • Słyszeliście o tym? A może ktoś je próbował? Temat który zaczyna strwarzać coraz więcej kontrowersji. Czy to nie są przypadkiem legalne narkotyki? www.dopalacze.com
    • jw
    • Centralne biuro śledcze znowu zawitało do Ciechanowa. Wie moze ktoś kogo zamkneło??? Ja słyszałem ze kogos ze śmiecina, bloków i kilku kolesi z płońska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się