newsy

(15 wyników)
  • może kupię telewizor...
  • A ja sie nie zgadzam z takim wyrokiem. Pelnia funkcja zbierania informacji w jednym miejscu, donosza do tresci pelnych artykjulow a nie publikuja calos wiec w czym problem. Google News to taki przeglad prasowy, bardzo rpzydatny i funkcjonalny.
  • biznes.interia.pl/gieldy/news/runela-sprzedaz-gazety-wyborczej,1362646 Wykształciuszki, nie żałujcie tych kilku złotych dziennie; wspomóżcie towarzyszy z Czerskiej!
  • w końcu !!!!!!!!!! No teraz Panie cwany Dąbski .... gratuluje pakietu akcji wartych tyle co CD AIG (jesli Pan to wogole rozumie)!!!!!
  • Propisowski przyczółek a potem się zobaczy?
  • ona - prezenterka wiadomości on - członek zarządu stacji sytuacja - potencjalnie - aferalna.... wirtualnemedia.pl/document.php?id=1569311
  • Witam Przygotowuję artykuł na temat RSS-ów. Jestem ciekaw czy ktoś z Was używa agregatorów informacji z serwisów www. Jeżeli tak, to czy uzywa ich w przeglądarce, czy może za pomocą samodzielnyczh czytników? A może online ze strony www tak jak Google Homepage? Pozdrawiam foxer
  • Fakt i Super Ekspres od tygodnia piszą na wyścigi na swoich czołowkach - co też się dzieje z Edytą G i jej synkiem? Fakt ostatnio męczy ojca piosenkarki, który żąda od niej pomocy. A SE w swej paranoi napisał juz nawet, że Edyta G nie jest katoliczką, więc odmówiła komunii (!!!!!), a dzisiaj reporter zauważył kogoś - lub kogoś bardzo podobnego - jak stoi w oknie z papierosem! (!!!!) I ten cytat: "Jeśli to była gwiazda polskiej estrady, powinien interweniować ordynator. W trosce ...
  • Kupiłem kolejny numer Dziennika i pewnie będzie ostatnim. Jeśli ma to być gazeta dla inteligentnych to Springer ma specyficzną definicję inteligencji. Kompletnie nic nie ma, jakieś duperele zamiast poważnych, ciekawych tematów. Wyborcza mnie czasami irytuje, ale jest wyrazista. Po dwóch numerach Dziennika nie widzę żadnej wyrazistości. Może się rozkręcą. Poza tym denerwuje mnie gadanie w stylu, że jest to gazeta środka, ani prawicowa, ani lewciowa, ani liberalna, ani konserwatywna. A tu...
  • www.tvp.info/news.html?news=744235&directory=17099 Zastanawiam się, czy jest taka historia, która mogłaby organ skompromitować, i muzę powiedzieć, że nic mi do głowy nie przychodzi.
  • Szukam strony WWW gdzie mógłbym zapoznać się z władzami telewizji publicznej, dyrektoriatem itp, z ich cv, kompetencjami, jak pisać do nich korespondencję itp Sądzę, że to moja internetowo-wyszukiwarkowa nieudolność gdyż nie podejrzewam aby medium publiczne, spółka państwowa nie publikowała takich danych na stornie WWW.
  • Nareszcie: normalność wkracza do polskich mediów. Jeśli Puls stanie się taką Fox News to bomba!!!!!!!!!!!!
  • Przed chwilą, czyli w niedzielę wieczorem, na TVP1, jakaś reklamówka PiS mignęła. Ktoś widział? Wie o co chodzi? Przecież kampania jeszcze się nie zaczęła...
  • Dziennikarka śledcza Anna Marszałek zostanie zastępcą kierownika działu śledczego w "Dzienniku" (Axel Springer Polska). Wczoraj złożyła wypowiedzenie w "Rzeczpospolitej" (Presspublica). www.press.pl/newsy/pokaz.php?id=8646
  • Dostępne są badania PBC, którymi po raz pierwszy objęty został dziennik Fakt. Doskonałe wyniki sprzedaży (średni nakład sprzedany za październik – 342 329, dane ZKDP) znalazły bezpośrednie przełożenie na wyniki czytelnictwa. Więcej: www.opalnet.pl/~media-news/modules.php?name=News&file=article&sid=803

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się