Forum eDziecko Ciąża i poród Niepłodność
ZMIEŃ
      nie mam okresu

nie mam okresu

(5 wyników)
    • cześć mam pytanie. Jestem po In vitro podanie miałam 13 dni temu nie miałam okresu 12 dnia robiłam test i wychodzi że nie jestem w ciąży. w poniedziałek mam zrobić jeszcze badanie z krwi czy napewno nie jestem w ciąży. proszę niech ktoś powie czy był w podobnej sytuacji. I dlaczego może być tak że nic z tego skoro okresu nie było i wydawało by się że jest ok. Ps mam przedwczesne wygasanie funkcji jajników przed podaniem i braniem reszty przepisanych leków dołączanych do in vitro b...
    • Hej ! od 4 mies nie mam okresu spowodowane odchudzaniem ,jedynie plamienie żółte (czyli owu jest) , u gin bylam dostalam hormony ale kiedy ich nie biore miesiaczka sie nie pojawia Kupilam castagnus moze pomoze .. Nie mam pojecia dlaczega nie mam krwawienia skoro owu jest .. mozecie mi pomoc .. co jest nie tak
    • Dziewczyny, przeczytałam kilka postów o wywoływaniu miesiączki i zastanawiam się czy takie medyczne ingerencje w skomplikowaną naturę zawsze są konieczne do zajścia w ciążę... Opiszę to na własnym przykładzie. Od zawsze miałam problem z owulacją, a raczej z jej częstotliwością, co 2, 3 a nawet 5 miesięcy, totalne rozchwianie, tylko raz na samym początku wywoływałam okres. Mój późniejszy ginekolog powiedział, że pewnie taka moja "uroda" (moja babcia miała to samo i urodziła 5 dz...
    • lekarze(6)

Drogie dziewczyny, Jak wy mamy kłopot z zajściem w ciąże ale dopiero od niedawna pojawiłam się u lekarza.Od trzech miesięcy nie miałam okresu więc pani doktor zleciła zrobienie badania USG oraz Estriadiolu. Potem zapisała mi Trisequens na dwa miesiące. Zaniepokoiło mnie to, że nie kazała mi zrobić badań innych hormonów np PROLAKTYNY co wydawało mi się badaniem podstawowym. Opisałam mój przypadek doktorowi ze strony Bociana,który odpisał mi, że trochę nie rozumie oznaczania estradi...
    • Dziewczyny juz wczesniej pisalam na temat moich problemow. Teraz mam jeszce jedno pytanie. Chopruje na tarczyce juz 8 lat. Ostatnio wykryto u mnie hashimoto(zapalenie tarczycy). Od poczatku tego roku nie mam okresu. Od ponad roku ciagle jest nieregularnie i mialam 2 razy wywolany okres i bralam diane. Teraz prawdopodomnie z powodu mojego zlego stanu nie mam znow okresu. W pazdzierniku tamtego roku trafilam do szpitala(zrobiono mi wszystkie badania i tez prolaktyne E2). Spoznial ...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się