Forum Zdrowie Psychologia Anoreksja i bulimia
ZMIEŃ
      nie mam okresu

nie mam okresu

(6 wyników)
    • Zaczęłam dwa miesiace temu stosowac diete South Beach i od tamtej pory nie mam okresu... Czy powinnam zacząć się martwić ?
    • pomocy !!!juz prawie 3 lata nie mam okresu co zrobic zeby wrocil!!!!tylko prosze nie mowcie ze jedyna mozliwosc to pojscie do ginekologa. Jestem zroczpaczona teraz dopiero dotarlo do mnie ze nie bede mogla miec dzieci jak tak dalej pojdzie! dziewczyny nie odchudzajcie sie to nie jest nic warte!!
    • Hej !! jestem załamana przez, anoreksjie nie mam okresu już od 6 miesięcy .Od 2,5 miesiąca jem, odżywiam sie dobrze. bylam u ginekologa brałam luteine potem zastrzyki, nie pomogły :(( czy ja jestem bezpłodna :((
    • Mam 17 i pół lat. Miałam okres przez rok niiecały(o,5 roku bardzo słaby) w 2 gimnazjalnej. Póżniej się odhudzałam i nie miałam okresu przez 6msc a potem miałam może 2 razy taki choćby wcale.Miałam cały czas upławy. Parę razy byłam bardzo wyniszczona. Teraz rok nie miałam okresu. Jak ważyłam 48 (170 wzrost) zaczął mnie boleć brzuch i znów miałam upławy. Potem w pzreciągu 1 msc schudłam do44 i chyba bo dokładnie nie pamiętam nie miałam upławów a czasem bolał mnie brzuch po lewej str...
    • matka zaczela sie przejmowac ze od kwietnia znow nie mam okresu a jako ze jest ginekologiem to dala mi lekarstwa ktore jak twierdzi zawieraja malenka dawke estrogenu(dla kobiet w klimakterium),/Al e czy ktos mi moze powiedziec co sie stanie po tabletkach-wroci okres dostane tradziku albo co??
    • Ile trzeba schudnąć, żeby przestać miesiączkować? ja nie chcę mieć miesiączki, chcę być bezpłodna! (nie piszcie, że jestem głupia - nie każdy chce mieć dzieci, płodnośc nie jest mi potrzebna, a jest wręcz uciążliwa!)
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się