niepewny

(14 wyniki)
  • Tak jak radziliście zrobiłam rozkład partnerski na nowego kolegę z pracy z wątku sprzed ok. tygodnia pt.: "Nowy kolega". Zrobiłam najprostszy rozkład ( anahella.wordpress.com/2009/12/20/niepewna-znajomosc-czyli-jakie-on-ma-zamiary/ ) składający się z pięciu pozycji i mniej więcej rozumiem pozostałe karty ale nie bardzo rozumiem znaczenia kart, które wyszły na pozycjach nr 3 i 5: 3. Czego pytający (tzn. ja) może oczekiwać od partnera: [b]6 Mieczy-Kochankowie-10 Pucharów[/b] Niewątpliwi...
  • Co wy ta no, najbardziej nie rozumiem ostatnich dwóch kart chyba: [b] 1.czego Partner oczekuje od pytającego As pucharów 2. Czego On napewno nie oczekuje od pytajacego - MOc[/b] Oczekuje szansy na poczatek zwiazku albo flirtu,milosci od nowa? otwarcia przed nim, mzoe ufnosci, spodziewa sie ze ja bede chcieć cos? A nie oczekuje i nie spodziwa sie ze moglby byc np "wychowywany" po kobiecemu? jak odkryam karte pomyslaam ku mojemu zdziwieniu ze oczekuje chyba jakiejs szansy na milos...
  • Za jaką osobę uważa mnie Pan J?. 1)As Pucharów.2)paż pucharów.3)9 mieczy Uważa mnie za osobę młodą , miła i serdecznie nastawiona do niego as może ujawniać jego sympatię lub zauroczenie moją osobą . Ostatnio trochę rozmawiałam z nim o swoich problemach i możliwe że 9mieczy mówi o jego odczuciach o tym że mam pare spraw , które są moją udręką. Proszę o pomoc przy interpretacji. Pozdrawiam:)
  • Znalazłam na blogu Anahelli fajny rozkład na znajomość, której nie jesteśmy pewni. Mówi generalnie o obecnym czasie o mozliwościach w teraźniejszości. Anahella zasugerowała , że na przyszłość można po prostu dołożyć 3 karty co zrobiłam . Rozkłada się 5 kart; 1- czego partner oczekuje od pytającego - As pucharów 2- czego na pewno nie oczekuje od pytającego - 3 pucharów 3- czego pytający może oczekiwać od partnera - Cesarz 4- czego pytający nie moze oczekiwac od partnera- 3 buław 5-...
  • Zapoznałam przez znajomą pewnego chłopaka, który nistety jest już w związku ale mimo to zainteresowanie jest i z jego strony i z mojej i jako , że związku nie chcę im rozburzyć to romans by mi podszedł. Czy są szanse na romans z tym chłopakiem? [b]czego znajomy oczekuje od pytajacy Krol kielichów[/b] Chłopak chciałby aby poza romansem ułożyl się związek miedzy nami abym pokazazala , ze mi zalezy na nim doceniła.Bo on wychodzi z kielichem w ręce do mnie.
  • Witam Kochani, jestem na zakręcie życiowym...chciałabym wiedzieć ,czy w końcu uda się skonkretyzować moje małżeństwo-w którą stronę to pójdzie ? rozwód, czy dalej wszystko będzie jak teraz -beznadziejne i nijakie.Czy długo będę mieszkała u mamy z dzieckiem ? Marzy mi się swój własny kąt .Pozdrawiam baaardzo serdecznie Jolka 14.05.1977
  • na pyt. do tarota o relacje z pewnym osobnikiem w ciagu roku [no poki co ino flirt byl,wyjechal do swego berlina,namiarow nie mam sie sie łudzę,że moze...fakt karme 16 mamy i astrologicznie ma mnostwo planet w mym 12 domu..] wyszły takie karty : [/b]8 buław-5 monet-Rydwan[b] nolipa zatrzymanie kontaktu,każde sie swymi sprawami zajmie, moze tez mij brak kasy by sie gdzies dalej ruszac ehh..
  • Dziewczyni wymyśliłam z koleżanka pewne słodkie działanie na pewnego pana i jesteśmy ciekawe cjak on to odbierze i czy ten pomysł chwyci. [b]Jakie będzie działanie na znajomego?AS KIJÓW.Q.PUCHARÓW.6MIECZY[/b] Pomysł chwyci i impuls pójdzie do działania . :)Znajomemu troche serducho zmiękczy się w moja stronę:) [b]Jak on to odczuje?KRÓL MONET.3MONETY.6MONET[/b]:) Odczuje chęc rozwiniecia znajomosci ale hmm może będzie sie czuł nieco na mocnieszej pozycji . Będzie czuł wachani...
  • Zrobilam to w innym watku, ale chyba nikt tego nie widzi :P tak wiec wrzucam na nowy watek i prosze o pomoc w interpretacji, albo pomoc jaki moge rozstawic uklad. My bylismy razem, On wyjechal ja wyjechalam rozstal sie ze mna, potem stawialam bardzo orzystne uklady na nasza przyszlosc ze bedziemy razem, wychodzil slub, dzieci etc. Chcialabym jakis rozklad o co w ogole mu chodzi, jak to sie pouklada i ewenatualnie w jakim okresie czasu, i jeszcze zrobilam takie cos: 1 Karta - Czego on t...
  • Mimoza(4)

Pytanie zadane kartom brzmialo jak postrzega mnie pewien pan wyszly: [b]Sprawiedliwość-2 mieczy-Kapłanka[/b] wedle tego negatywnie (widzi wiele wad)jako osobe zamkniętą,nieśmiałą,bierną, tzw.klodę.. albo wskazały dosłownie,ze nie postrzega bo nie widzi heh.. ciekawa bylabym waszego spojrzenia (a i przepraszam,ze w innych watkach sie nie udzielam,ale uczelnia, walka z infekcją zatok toteż) obiecuję poprawę :)
  • ocena(8)

zapytałam jakie zdanie ma o mnie pewien pan i dostałam same AW papiez, mag, moc nie wiem czy slusznie ale w papiezu jakas madrosc to jest prawda? szacunek, moralnosc...co do maga obok ...hm papiz z magiem to juz cwaniak i madrala jak sie patrzy ...do tego spryt razy2 bo moc posluguje sie sposobem nie siła fiz no i mag tez sztukmistrz ...kurcze czy nie uwaza mnie za cwaniaka jakiegos ...chociaz gdyby tu byly 7mieczy lub 5mieczy to pewnie tak co sadzicie?
  • Zastanawiam sie, czy nie jestem nudna z tym tematem....ale ciągnę dalej swoją dziwną internetową znajomość...nie wiadomo co. Takie to jakieś pokręcone i dziwne...otóż Pan natknął się w sieci na moje zdjęcie..ładne, nie powiem...:) na oficjalnym, zawodowym portalu. Coś jeszcze popisaliśmy, on wyjeżdżał..wracał w poniedziałek, od tej pory się nie odzywał.Ja się nie odezwę pierwsza...już nie chcę sama sobie stawiać kart..nie rozumiem sytuacji, chcę spojrzenia z boku. Czy któraś mog...
  • (Wprawdzie zadałam to pytanie w watku "dlaczego sie nie odzywa", ale z racji tego ze nikt mi nie odpisał zakładam nowy temat z tym samym pytaniem.) Pytanie dotyczy się sytuacji z pewnym panem z którym "coś" mnie łączy. On ostatnio sie przestał do mnie odzywac dlatego zadałam te pytania. Zapytałam sie co powinnam zrobic by było dobrze i jaki bedzie efekt jesli zastosuje sie do rady co zrobic: [b]giermek kielichów(-), świat(+), 4 buław(+) [/b] Urwac kontekt, zapomniec o nim, p...
  • Czy powinnam się wybrać na pewien kosztowny zabieg? TAK To jest przeciw : Eremita, to jest za - 10 kielichów . Efekt końcowy - 8 buław Zabieg nada mi rozpędu, przyniesie w efekcie nowe szanse i poprawi relacje. Nikt mnie niestety nie poprze, ale cóż.. NIE IŚĆ To jest przeciw: 10 mieczy - może po prostu o poczucie bezradności i tego, że i tak będę żałować, jeśli tego nie zrobię? To jest za: 7 buław -nie będę się musiała mierzyć z otoczeniem i przekonywaniem bliskich - nie wiem, myślę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się