28.04.11, 22:13
zapytałam jakie zdanie ma o mnie pewien pan i dostałam same AW
papiez, mag, moc
nie wiem czy slusznie ale w papiezu jakas madrosc to jest prawda? szacunek, moralnosc...co do maga obok ...hm papiz z magiem to juz cwaniak i madrala jak sie patrzy ...do tego spryt razy2 bo moc posluguje sie sposobem nie siła fiz no i mag tez sztukmistrz ...kurcze czy nie uwaza mnie za cwaniaka jakiegos ...chociaz gdyby tu byly 7mieczy lub 5mieczy to pewnie tak
co sadzicie?
Obserwuj wątek
    • justillo Re: ocena 28.04.11, 23:22
      > papiez, mag, moc
      sprytna ,mądra ,znająca się na rzeczy silna osobowość może przemądrzała sorki tak mi się kojarzy papież z magiem
      • czu-jka Re: ocena 29.04.11, 09:02
        Powiedziałabym, że silna, lubisz czarować i korzystać ze swoich atutów. Masz zasady, lubisz przekonywać innych do swoich poglądów. Taka babeczka z charakteremsmile
    • misboaa Re: ocena 29.04.11, 23:26
      Nieugięta i bezkompromisowa. Poza pozytywnymi atutami każdej z kart / szczegóły znasz/ trudny charakter, ciężko się dogadać.
      • asia.33 Re: ocena 29.04.11, 23:49
        eh prawda to wszystko chyba
    • nielaik Re: ocena 05.05.11, 19:39
      asia.33 napisała:

> zapytałam jakie zdanie ma o mnie pewien pan i dostałam same AW
      > papiez, mag, moc
      Narzucająca zdanie, wszystkie karty są mocne. Papież zna swoje zasady i się ich trzyma, aż do przesady. Mag porafi wyegzekwować swoje zdanie, jest astertywny, Moc ma odpowiednią ilość siły, żeby się przebić, zrealizować projekt, żeby nie powiedzieć przeforsować. Te karty można interpretować jako pozytyw i negatyw. Nie wiem, w która stronę interpretować. Plusy: nie jesteś kobietą bluszczem, masz swoje zdanie, myślisz samodzielnie, potrafisz sama rozwiązywać swoje problemy, jesteś opanowana.
      • misboaa Re: ocena 05.05.11, 19:54
        Ciekawe co to za relacja bo gdyby zawodowa: prawnik, rozjemna, negocjator t można być tylko dumnym z takiego profesjonalizmu.
        Damsko-męska jeżeli się nie przesadzasz i nie jesteś autorytarna to może być wyzywająco, pociągająco nawet big_grin i jeszcze Siła na końcu hmmm....
    • coill Re: ocena 06.05.11, 14:03
      nie mam co tu napisac, wszysvcy wszstyko napisali co dobesad
      jasobie dodam, ze atrakcyjna fizyczniesmile BO MOC - pomino "trzymania kogos za pysk" tresowania itd, to tak czy siak atrakcyjnosc kobiety na która mozna sie poślinić itdwink
      • blue_kwiatuszek Re: ocena 09.05.11, 16:51
        a o mnie pewien pan i dostałam same AW
        papiez, mag, moc

Asia bardzo ładne karty wyszły -widzi ciebie jako pewną kobietę , która wierzy w siebie , czuje , że sama poradzisz sobie w każdej sytuacji bo masz wartośći , w które wierzysz i , ktorymi się kierujesz.Zadbana , seksowna ,piękne seksowne ciało bardzo pod tym względem jemu sie podobasz.Mądra osoba , już z doświadczeniem .Można na tobie polegać bo nie zawiedziesz a okazesz ciepło i otoczysz każdego opieką .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka