Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      niepewny

niepewny

(15 wyników)
    • Drogie czytelniczki. Postanowilam podzielic sie moją beznadziejną sytuacją bo nie wiem jaki ruch wykonac i może ktos z zewnatrz trzezwiej to oceni. Poznałam chłopaka dzieki mojej przyjaciółce.Widywałam Go już wczeniej ale było mi dane poznać go osobiscie dopiero u niej w domu.Na początku nie poszło mi zbyt dobrze gdyż od wejscia na mnie nakrzyczał.Ale tym akurat zyskał u mnie plusa bo zastał mnie w swoim łóżku i był niemile zaskoczony że ma tam obcą osobę.Po wyjasnieniu powodu mojeg...
    • Chciałbym przywitać wszystkie Panie i przeprosić z góry, iż zajmuje sobą miejsce na tym 'kobiecym' forum. Zauważyłem, iż w wielu wątkach ich autorki/autorzy otrzymali pomocne rady, informacje sugestie. Szczerze mowiac licze na Wasza, Drogie Panie porade i opinie. Chodzi o pewien drobny aspekt zycia seksualnego mojego i mojej partnerki. Jestesmy razem od ponad roku. Wszystko uklasa sie genralnie OK. Ale...mam takiego malego 'fiola' - sadze, ze jak kazdy. Ten 'moj' polega na tym, ze ...
    • Chłopak mnie rzucił 5 miesiecy temu,po jakims czasie stwierdził, ze moze zrobimy sobie przerwe i zobaczymy co bedzie dalej (mielismy w tym czsie niespotkac sie z innymi).Tłumaczył ze nie jest pewien swoich uczuc i chce sprawdzic jak jest bezemnie,wyprowadziłam sie bo mieszkalismy razem,a potem i to własnie jest takie dziwne pisał co jakis czas smsy chciał sie spotykac ale zawsze powtarzal ze jeszce niewie co zrobic ,ja wiedzilam chcaiłm zeby wrócił bo go kochałam,a on nie był pewny ale ...
    • Witam! Moi Drodzy bardzo prosze o Wasze rady spostrzezenia na temat jak zrozumiec faceta w kwestii tego co On czuje. Znamy sie od ponad roku, mowi mi ze mu na mnie zalezy ale nie umi powiedziec mi ze mnie kocha, poza tym czuje ze to ja bardziej jestem zaanagazowana, czy taki zawiazek ma szanse? Od kilku miesiecy pracuje poza moim wojewodztwem i widzimy sie tylko raz w miesiacu. Powazne rozmowy na teamt naszego zwiazku na niewiele pomagaja po kilku dniach jest to samo! Kiedys powi...
    • moj zwiazek trwa juz 2 lata.bardzo kocham mojego mezczyzne, jednak wiem ze w nim sie ma juz takiej namietnosci jak byla dawniej.sam przyznaje ze nie jest pewien czy jeszcze mnie kocha,ale nie potrafi sie ze mna rozstac, bo nie wyobraza sobie zycia bezemnie. czy mozecie mi drogie panie poradzic co zrobic w takiej sytuacji??czy jest jakis sposob na "odkurzenie" tamtych uczuc?
    • Nie potrafię się nudzić- w ogóle nigdy się nie nudze nawet jakbym nic nie robił był sam też bym sie nie nudził czy powinienem isć z tym do specjalisty?
    • Sptykam sie z chlopakiem od jakiegos czasu,czesto sie sprzeczamy o bzdury,ale ogolnie jest ok.On zapewnia mnie,ze mnie kocha ale od pewnego czasu prowadzi wg.mnie pewna gre.To znaczy ostatnio prowokuje klotnie i mowi,ze nie pasujemy do siebie itp.,ale nie chce sie rozstawac,tylko mowi,ze mam o niego walczyc.Nie rozumiem tego,poniewaz z swojej strony daje mu tyle ile potrafie:zawsze jestem kiedy mnie potrzebuje,kiedy ma problemy,wie,ze nigdy bym go nie zdradzila,wie,ze go kocham.Al...
    • Mam nietypowy problem i chcialbym zapytac o porade w szczegolnosci Panow, chociaz porada Pan jest tez jak najbardziej wskazana :) Otoz od czasu do czasu Kochamy sie z moja dzewczyna analnie. Moja partnerka sama zapropowala tego typu igraszki. Na poczatku nie dawalem sie przekonac. uwazalem, ze to niechigieniczne, nienaturalne... Jednak pewnego dnia postanowilem sprobowac. Na poczatek bardzo dluga gra wstepna, paluszek w jej pupci, duzo lubrykantow i gdy Byla juz bardzo rozgrza...
    • Ona chciala przerwy, ja wtedy nie moglem wytrzymac, tak bardzo kipialem z uczuc... Jak juz w koncu zrobilem, zeby bylo wszystko ok, jest tak jak jeszcze nigdy nie bylo (a jestesmy juz razem rok). dzis jest dzien chlopaka dostalem jej zdjecie w ramce. Ona tak bardzo mnie kocha (chociaz tych slow jeszcze nikt z nas nie powiedzial po tym jak zrobilismy sobie krotka przerwe). Ona jeszcze bardziej za mna szaleje, mowi, ze nie moze beze mnie zyc, budzi sie codziennie rano i jedyne co da...
    • Mam pytanko , moze szczególnie do menów. Dlaczego mój chłopak (jestesmy ze soba 1,5 roku, to on był moim pierwszym i najcudowniejszym)nie moze mi zaufac tak do konca i dla niego to jest zbyt piekne zeby było prawdziwe....Nigdy nie pomyslałam o innym gosciu, jestem pewna ze on mnie nie zdradza( chodz czesto wyjezdza i dzieli nas nieraz nawet 1000km). Wczesniejsze jego dziewczyny miały predyspozycje do zdrad i to robiły a on natychmiast zrywał , bo jest cholernie na to wrażliwy. Ale...
    • Który?(6)

Który facet waszym zdaniem bardziej kocha: ten który jest zazdrosny o swoją kobiete czy ten który nie jest zazdrosny bo jej bezgranicznie ufa?
    • Musze zapłacić 260 zł, ponieważ moją rodzine nie stać nie mam skąd wykombinować tyle pieniązków. Nie chcę zdobyć tych pieniąków w sposób sexu! ostatnio moj kolega zapytał mnie czy nie mam problemów, powiedziałam mu o co chodzi a on zdecydował mi się pomóc. Pożyczył mi pieniądze a mi jest głupio, nie wiem kiedy będę w stanie mu jej oddać. Co byście zrobiły na moim miejscu?
    • prosze pocieszcie mnie,bo ostatnio coraz czesciej napotykam na swojej drodze zdradzajacych chlopakow...czy naprawde kazdy ktory znajdzie sie z kumplami z dala od swojej dziewczyny,ktora rzekomo kocha ,a za to blisko napalonych polnagich panienek w roznorakich pubach i klubach-->czy zaden nie jest w stanie sie oprzec??!! wiem niektorzy sie przyznaja,innych zdradzi ktos zyczliwy,ale co z tymi ktorym sie upieklo i z ich dziewczynami ktore nie wiedza co sie dzieje...boje sie ze jes...
    • Mam pewien problem. Niedwano zaczęłam współżyć ze swoim chłopakiem i tu zaczął sie problem. Jego penis jest chyba za duży i ma problem z wejściem we mnie. Czy możecie mi poradzić, co robić? Może jakaś specjalna pozycja w czasie sexu? a może gimnastyka? Czy tak będzie już zawsze? czy z czasem to sie wszystko unormuje i będziemy do siebie "pasować" idealnie?
    • Litosci(9)

Ludzie, dlaczego tak powaznie podchodzicie do tematu? Mam 28 lat, jestem wyksztalcona i rozgarnieta kobieta i... czasami czytam Cosmo. A wiecie dlaczego? Bo jest zabawne, nawet miejscami glupiutkie, ale sa przeciez chwile kiedy mamy ochote na niezobowiazujaca i odmozdzajaca lekturke. To jest pismo, ktore nalezy traktowac z przymruzeniem oka, bo tak zreszta pisane sa w nim felietony. Jesli ktos zna wlasna wartosc, wie co jest wazne, powinien traktowac zawartosc tego typu pisemek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się