Dodaj do ulubionych

interpretacja

22.01.11, 14:51
Zrobilam to w innym watku, ale chyba nikt tego nie widzi tongue_out tak wiec wrzucam na nowy watek i prosze o pomoc w interpretacji, albo pomoc jaki moge rozstawic uklad. My bylismy razem, On wyjechal ja wyjechalam rozstal sie ze mna, potem stawialam bardzo orzystne uklady na nasza przyszlosc ze bedziemy razem, wychodzil slub, dzieci etc. Chcialabym jakis rozklad o co w ogole mu chodzi, jak to sie pouklada i ewenatualnie w jakim okresie czasu,

i jeszcze zrobilam takie cos:

1 Karta - Czego on teraz ode mnie oczekuje - Smierc
2 Karta - Czego bedzie oczekiwal po powrocie do domu (teraz jestesmy rozdzieleni) - Ksiezyc
3 Karta - Czy On teraz chce byc ze mna w zwiazku - Mag
4 Karta - Czy On boi sie ze go zdradzam - Diabel
5 Karta - Czy On jest pewny moich uczuc do Niego - Pustelnik

No i troche pogubilam, przy 1 i 2 Karcie, tzn mysle ze czego oczekuje teraz to spokoju i czasu na przemyslenia, nie chce kontaktu, pewno intuicyjnie bo zapewne sie poklocimy. Czy chce byc w zwiazku tak,czy boi sie ze go zdradzam - tak, czy on jest pewny moich uczuc mysle ze tak.
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: interpretacja 22.01.11, 15:03
      O Dżizas! ;P
      Dzizas, korzystasz tylko z WA?
      • dzizas01 Re: interpretacja 22.01.11, 15:11
        Tak, je to jeszcze jako tako rozumiem smile Jak zrozumiem, to wtedy zaczne stawiac tez male. A czy to bardzo zle?
        • casablanca76 Re: interpretacja 22.01.11, 15:13
          różnie mówią ale ja wiem po sobie że na początek dobrze jest poznać najpierw AW.
        • krolowa.mieczy Re: interpretacja 22.01.11, 15:22
          To nie jest źle.
          Małe Arkana dają koloryt, odcienie, tony barw, pokazują precyzyjnie sedno itp.
          WA jeśli ci pasują, to używaj smile
    • casablanca76 Re: interpretacja 22.01.11, 15:11
      1 Karta - Czego on teraz ode mnie oczekuje - Smierc
      2 Karta - Czego bedzie oczekiwal po powrocie do domu (teraz jestesmy rozdzieleni) - Ksiezyc
      3 Karta - Czy On teraz chce byc ze mna w zwiazku - Mag
      4 Karta - Czy On boi sie ze go zdradzam - Diabel
      5 Karta - Czy On jest pewny moich uczuc do Niego - Pustelnik

Ja myślę że on oczekuje iż to ty weźmiesz sprawy w swoje ręce i zrobisz coś definitywnego z tym związkiem, coś żeby go odrodzić na nowo.Czy chce być z Tobą w związku...no powiedziałabym że tak i nie, z jednej strony tęskni i kocha a z drugiej nie ufa,targają nim różne uczucia..tym bardziej że Diabeł pokazał że jest strasznie zazdrosny i faktycznie boi się że sobie kogoś znajdziesz i go poprostu zdradzisz.Ja w Diabołku widzę brak zaufania niestety...
      Pustelnik także mówi że on nie jest do końca pewny za Ciebie...i tak jak już wspomniałam targają nim różne uczucia, dużo myśli o was, o waszym związku...i chyba to wszystko z tego nadmiernego myślenia się bierze uncertain realia są takie że związki często się rozpadają przez zbyt długą rozłąkę sad
      • dzizas01 Re: interpretacja 22.01.11, 15:13
        luz widzimy sie za tydzien. smile) On jest zazdrosny do granic wytrzymalosci to w ogole sie w pale nie miesci
      • misboaa Re: interpretacja 22.01.11, 15:43
        W zasadzie niczego od ciebie teraz nie oczekuje. Może jak się zobaczycie to bedzie chciał się spotykać. Nie jest pewny twoich uczuć bo wydaje mi się, że on po prostu o tym nie myśli. Oddalił się od ciebie uczuciowo. Zamknął się. On w pewnym sensie nadal czuje z tobą więź (przyzwyczajony jest?) i teoretycznie mógły być z tego związek gdyby się nad tym zastanowił i zechciał. Może jak się zobaczycie, spędzicie tochę czssdu ze sobą to romantyzm wróci.
        Zazdrosny jest, chorobliwie, ale to to nie eynika z głębokich uczuć, a z zaborczości.
    • dzizas01 Re: interpretacja 22.01.11, 15:26
      dociagnelam rade i wyszlo Kochankowie, nie wiem zupelnie co to moze znaczyc, mam Mu sie oswiadczyc? Ta karta zawsze kojarzyla mi sie z malzenstwem .... tyle ze ja jakos wolalabym tradycyjnie zeby to on mi sie oswiadczyl wink
    • dzizas01 Re: interpretacja 22.01.11, 16:16
      dzieki, a ta karta Kochankow jako rada, jak to odczytac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka