Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      nowe

nowe

(623 wyniki)
    • www.auto.cz/nova-skoda-octavia-iii-2013-foceni-71306/foto?uid=50ab380f37739 Patrząc na tę Octavię krew mnie zalewa z zazdrości, iż to nie jest polska marka. Pomysleć tylko, że na początku lat 90 minionego wieku VW był zainteresowany FSO. Kształty lamp tylnych i przetłoczenia blach przypominają bardziej AUDI niż VW. Widać, że Octavia będzie w klasie niższej średniej niż w klasie kompact. Podobno ma mieć jako pierwsza w Skodzie nową płytę podłogową VW .
    • Widziałem dzisiaj na drodze w Wiśle NOWĄ Pandę o podwyższonym zawieszeniu i zamaskowanymi elementami karoserii. s2.blomedia.pl/autokult.pl/images/2012/01/942253209851334851.jpg
    • finanse.wp.pl/gid,13892913,galeria.html?T%5Bpage%5D=1 ....."Długość: 62 km Koszt budowy: 730 mln euro" Trochę przytłaczające te dane są, znaczy się że nie do końca siła robocza jest u nas tania - ale ja się nie znam na tym i tak mi się tylko wydaje, że to jest zajebiście drogo za 62km.
    • Gostkom z Inside Line przypadl do gustu. Jedyne do czego sie przyczepili to oprogramowanie skrzyni biegow w GS350. Moze byc ciekawie. Szczegolnie GS-F zapowiada sie interesujaco. Nie wiem tylko czy sie przekonam do nowego wygladu. www.insideline.com/lexus/gs-350/2012/2012-lexus-gs-350-first-drive.html
    • Jako, że przejechanie 17km bez pompy wody (urwał się pasek) Bedfordowi nie pomogło a wręcz nie wiedzieć dlaczego zaszkodziło:)) dostanie "nowe" serducho pochodzące z Forda Scorpio 2,5D podobno z roku 1993 .........i teraz najlepsze - o przebiegu 184tkm:)) sprzedający zapewniał mnie o przebiegu ale jak płaciłem za silnik zasugerowałem mu jednak, jak to jest z tym świstakiem co to zawija w te sreberka itd....:)) silnik jest już wrzucony do środka i jutro powinien być na chodzie. [img]https:/...
    • Ciekawe jak długo trzeba będzie czekać na w PZPN
    • [sonda=Gdzie założyć nowe opony] [*]Dać na przednią oś [*]Dać na tylną oś [*]Dać na prawę stronę [*]Dać na lewą stronę [*]Dać po przekątnej ;-) [/sonda] Własnie zamówiłem drugą parę Vredesteinów Quatrac 2 coby zastąpiły moje dwie letnie, każdą z innej bajki, które mam na tylnej osi tymczasowo od około półtora roku (całą zimę rozbite auto stało w warsztacie, więc jeździłem sobie na komplecie letnich autem zastępczym :P) I teraz myślę, że powinienem przelożyć te całoroczne co mam (...
    • Z czegos mi przypomina nowego Passata. A w ogole to jakas taka bezplciowa. blogs.insideline.com/straightline/2011/07/revealed-2012-toyota-camry-hybrid-caught-undisguised.html
    • Ciekawe, czy się będzie nazywać "Polacy zasługują na więcej" :-) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,10593492,Zbigniew_Ziobro__Jacek_Kurski_i_Tadeusz_Cymanski_wykluczeni.html
    • Behemoth: Demigod: www.youtube.com/watch?v=E92zCs4sWto&feature=player_embedded#! jakiś taki lżejszy. Prosto z Brodwayu: Motorhead! www.youtube.com/watch?v=801CketNy1Y&feature=related Lady Gaga tańcuje polkę: www.youtube.com/watch?v=Cr8KiihK3ks&feature=related Znany rastaman Cobain i jego kapela z Jamajki: www.youtube.com/watch?v=-71W6omjHN4&feature=related Jazzikująca Metallica: www.youtube.com/watch?v=OBmM79YadYM&feature=related Żelazna dziewica tańcująca w rytm Bossa No...
    • Nie jestem fanem VW, ale woz jest piekny - zona by przynajmniej pare razy ze mna do lozka wskoczyla za takie grubawe porsche, a ja w sumie tez, nawet z tym zasikanym (urea) dizelkiem na rynek USA: www.motorauthority.com/blog/1058508_2012-volkswagen-beetle-2011-new-york-auto-show
    • pomożecie? temat jest taki ... którą opcję wybrać ... 1. kupić nowego kompa za jakieś 3kPLN (bez monitora), żeby na nim pobawić się nowymi grami (czekam na Diablo III) a do tego w końcu zmobilizować się i nauczyć dłubać w PS ... i do tej opcji żona nie ma zastrzeżeń ... 2. kupić nowego kompa za niecałe 2 kPLN, żeby na nim odpalić PS, przeglądarkę, dokumenty itp ... a do tego dokupić PS3 żeby czasami w coś zagrać ... i do tej opcji to chyba będę musiał dłuuuugo przekonywać ... ...
    • nic ze standardowych pierdół zdrowia szczęścia pienieędzyi tak dalej... ale
    • zrobilem w ciagu pierwszego tygodnia juz 1000 kilometrow. w poprzednim samochodzie po tym przebiegu wymienilem olej. czy nie warto zrobic takiego samego zabiegu w cromie?
    • Nowe C5(5)

www.autogaleria.pl/news/index.php?id=979 Olalala.Piękny.Jak nie lubię francuzów,to mi się podoba.Citroen trochę zapatrzył się na Audi,bo nowa C5 ma wiele podobnych detali. Widziałem dzisiaj nową Lagunę.Sprawia wrażenie samochodu zrobionego z kartonu.Takie to delikutasne.:))
    • Remont nawet jeszcze nie w połowie, a już się wyremontowany kawałek rozpada... wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,6204397,Wroclaw__Miesiac_po_remoncie_droga_juz_sie_rozpada.html
    • Wersja hybrydowa nowego Civica ma miec silnik spalinowy HCCI, ktory laczy niskie zuzycie paliwa silnika diesla z niska emisja tlenkow azotu i czastek stalych. Ponoc Hondzie udalo sie przelamac przeszkody, jak niekontrolowane spalanie przy bardzo malych i wysokich obrotach. Animacja silnika HCCI: www.me.berkeley.edu/cal/HCCI/hcci_animate.gif
    • Nowa Acura TL jest wieksza, ma mocniejszy silnik (3.7L 305KM) i opcjonalny naped an cztery kola ale jakos stracila na wygladzie w stosunku do poprzedniego modelu. Ceny sa w dalszym ciagu atrakcyjne (od $32-$42k). Nowa TL jest prawie tak duza jak RL (Honda Legend), co czyni ta ostatnia raczej zbedna. Ciekawe kiedy zawita do Europy. Honda ma zamiar uczynic Acure marka globalna idac w slady Lexusa i Infiniti. www.edmunds.com/insideline/do/Drives/FirstDrives/articleId=130526?tid=edm...
    • Cała historia z hamulcami będzie mnie kosztować 300 funtów i to jest dość tanio (mogłaby pewnie mniej, ale w Szkocji nie istnieją warsztaty naprawcze pojazdów, tylko warsztaty wymieniawcze częsci w pojazdach, no ale nie o tym miałem). Oczywiście konsultacja z leksusem się odbyła, choć decyzja nalezy do mnie. Wziąłem debet w banku i robię. Szczerze mówąc hamulce wcale mnie nie zdziwiły, bo i tak planowałem przed zimą oddać auto do serwisu i liczyłem się z tym, że będzie trzeba zrobić...
    • "Nowe prawo jazdy później. Nowe przepisy, nie jak przypuszczano na przełomie października i listopada ale najprawdopodobniej w przyszłym roku wejdą w życie. Urzędnicy z Ministerstwa Infrastruktury tłumaczą, że nad projektem odpowiedniego rozporządzenia ciągle pracuje rządowe centrum legislacyjne." Przepisy przepisami ale kto za to zapłaci - chyba wiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się