Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      nowoczesny

nowoczesny

(3 wyniki)
    • Nie sluchajcie frustratow na forum, ktorzy krytykuja Wilanow. Biedakow nie stac na mieszkania w tej dzielnicy i pluja jadem i zalem. Biedaki zawsze beda szkalowac, to sa biedni, chorzy ludzie. Ja kupilem w Wilanowie w super bloku, mam bogaczostwo i prestiz. Blok jest swietnie wykonczony, duzo zieleni, pieknie zaprojektowany ogrod. Zaden pierdek finansowy jeden z drugim mi nie podskoczy. Na Wilanowie mieszka sporo elity, osob swietnie zarabiajacych, nie ma staruchow czy innego...
    • Zamierzam zawrzeć umowę z Wrocławskim Przedsiębiorstwe Budownictwa Mieszkaniowego "Mój Dom" S.A., jednak mam sporo watpliwości. Czy ktos moze miał do czynienia z tym develpoerem, wybudowali już sporo osiedli we Wrocławiu. Na co powinnam zwrócić uwagę przy zwieraniu umowy? Czy istnieje jakaś prawna możliwość zabezpieczenia się na wypadek ewentualnej upadłości? Prosze o pomoc.
    • Witam! Szukamy sąsiadów, którzy kupują mieszkanka w osiedlu Belweder. Odezwijcie się ludziki. Ja już nie mogę się doczekać, kiedy wreszcie wprowadzimy się do naszego gniazdka. Na razie jest nas dwójka, ale oboje mamy brzuszki, więc wprowadzimy się większą gromadką. Kupiliśmy apartament na 2 piętrze (najlepsze, bo sąsiedzi grzeją z każdej strony) i nie trzeba wysoko po schodach wchodzić. Nasz aprtamencik będzie miał 39 m2, przewidziana jest otawarta kuchnia, ale my ją zamnkniem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się