erba 11.05.07, 13:48 Natalia 2 Agata Aleksandra Izabela Maja Martyna Matylda Nadia Nikita Olivia Pola Roksana Weronika Bartosz 2 Jakub 2 Denis Filip Kamil Mateusz Oskar Patryk Stanisław NIe wiem, czy mogę podawać nazwiska, ale zestaw z Olivią mnie poraził swoim eklektyzmem... chyba nie jestem tolerancyjna ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: WnŚ Toruń 11.05.07 11.05.07, 13:50 Zdradz nazwisko Olivii! Please A Nikita to na pewno dziewczynka? Odpowiedz Link Zgłoś
erba PoPrAwKa 11.05.07, 13:58 abiela napisała: > Zdradz nazwisko Olivii! Please > A Nikita to na pewno dziewczynka? Faktycznie! Kurczę nie spojrzałam, dzięki! NIKITA to chłopiec! A Olivia ma nazwisko Jagiełło (sic!) )) Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: PoPrAwKa 11.05.07, 14:14 erba napisała: > > A Olivia ma nazwisko Jagiełło (sic!) )) O kurcze! Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: PoPrAwKa 11.05.07, 14:22 erba napisała: > A Olivia ma nazwisko Jagiełło (sic!) )) Faktycznie niezły zestaw Odpowiedz Link Zgłoś
magda_m22 Re: PoPrAwKa 11.05.07, 16:12 blaszany_dzwoneczek napisała: > erba napisała: > > > A Olivia ma nazwisko Jagiełło (sic!) )) > > Faktycznie niezły zestaw ... Odpowiedz Link Zgłoś