lhrrob 08.11.10, 10:36 Witam Mam dwuletnie doświadczenie jako tester oprogramowania, chciałabym przejść do innej firmy. Zajmuję się testowaniem głównie manualnym. Jaką kwotę wynagrodzenia mam podać aby nie przesadzić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexander_k Re: Zarobki testera oprogramowania 25.11.10, 19:25 Myślę żу to musi by coś około tysiąca dolarów miesięcznie brutto. Nie wiem tylko czy pracodawcy w w Twoim mieście mają takie same zdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asbierzeraz Re: Zarobki testera oprogramowania IP: *.dyn.optonline.net 25.11.10, 20:27 70 tys. USD brutto na rok. Odpowiedz Link Zgłoś
alexander_k Re: Zarobki testera oprogramowania 26.11.10, 15:07 No to może gdzieś w USA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asbierzeraz Re: Zarobki testera oprogramowania IP: *.dyn.optonline.net 28.11.10, 15:18 W NYC w jakims banku. Tyle proponowala mi moja firma konsultancka, ktora po stracie pozycji developera nie miala w tym czasie rownowaznej pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś