Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      orange

orange

(4 wyniki)
    • Wczoraj syn dostał sms, żeby pilnie wysłać sms o treści "orange", sprawa priorytetowa. Wysłał, myślał że może chodzi o umowę czy coś podobnego. Dostał zwrotnego sms-a z informacją że aktywował płatne przychodzące sms-y 2xdziennie po 4,99 zł. Gdy poszłam do biura obsługi (akurat byłam blisko) kazali mi wysłać PŁATNY (5,00) sms o treści stop. Wkurzyłam się i zadzwoniłam do operatora, twierdził że musiało w tereści pisać coś o loterii lub o audi. Gdy mu przeczytałam to był zdziwiony. Słowa o aud...
    • ukradli mi telefon, który był na meza, a maz jest za granica. chce wyrobic duplikat karty, i szukam kogos kto by mi pomógł.
    • Codziennie dostaję kikla, jeśli nie kilkanaście smsów od operatora - są coraz bardziej wyszukane..... Ale to co dostałam dziś to chyba kwintesencja wszystkich dotychczasowych. Oto treść: Pruknij swoim telefonem! Spróbuj DARMO Piardofona I jak wam się podoba? K.
    • No właśnie co dalej??zablokowałam nowy tel.,bo nie pamiętam PIN-u,kartke z kodami zgubiona(PUK,PIN,itd.) po prostu wsiąkła,nie ma...:( Wszystko przeszukałam-dom,szuflady w pracy...Przepadło. Jak go teraz odblokować??Telefon mam z Orange.Podadza mi kod PUK jak zadzwonie i zapytam?A może mają PIN??Poradźcie proszę,bo jestem załamana:(:(:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się