orange

(3 wyniki)
  • jestem o krok od kredytu hipotecznego i nagle... napisal na adres zameldowania windykator orange. rozwiazalam sie blisko rok temu, zmienilam operatora. okazuje sie, ze orange wystawil fakture rozliczeniowa, ktorej nie dostalam - mialam fakture elektroniczna, a nie logowalam sie juz na konto, dodatkowo telefon byl juz wylaczony, wiec nie moglam dostac smsa upominajacego. w miedzy czasie zmienilam miejsce zamieszkania, a pismo od orange poszlo podobno na ten stary adres - podobno, bo nigd...
  • witam , mam pytanie i proszę o wyjasnienie w 2005 z przyczyn losowych zawalilam sprawe z orange i mialam dlug który przejelo ultiomo , wysylali pisma ale nie mialam kasy zeby zaplacic , przestali wysylac pisma , sytuacja materialna mi sie poprawila , kilka dni temu dostalam pozew z sądu do zaplaty mialam 1503zł +koszty sadowe w wysokosci 640zł , zadzwonilam do ultimo dzisiaj a pani mi kazala zaplacic 1540zł i powiedziala ze wstrzymuje sprawe , przelew juz zrobilam tak jak kazala...
  • Czy wie ktoś może czy jeżeli wystąpiłbym z pismem do sieci Orange o odstąpienie postępowania windykacyjnego przez firmę windykacyjną uzyskał bym zgodę? Wolałbym płacić bezpośrednio sieci Orange.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się