orange

(7 wyników)
  • hej.mam pytanie:jak oceniacie salon orange w galerii victoria?i jego obsługe?
  • Witam, Czy ktos probowal podlaczyc konsole ps3 bezprzewodowo do internetu z orangu free? Czy potrzebny jest router na karty sim? Jesli ktos wie czy jest taki sposob prosilbym o odpowiedz. Z gory dzieki i pozdrawiam.
  • orange(10)

Wiatm, moja mama przedłużała ostatnio umowe z Orange, wybrala nowy telefon no i zaczela sie ''bajka''... model to lg secret ( zdecydowanie odradzam) no i wiecej czasu byl w serwisie niz rekach mojej mamy. '' Naprawiany'' byl juz kilka krotnie i dziala jedynie do momentu rozladowania sie po odebraniu z salonu orange..;/ Kobieta w salonie powiedziala, zeby napisc podanie o zmiane telefonu ale odp ani widu ani slychu. W gwarancji jest napisane, ze po 3 naprawie wymieniaja na nowy, ale jak to ok...
  • Prosze o pomoc, dodam ze duzo dzwonie, do roznych sieci:) I na fajnym telefoniku mi zalezy:)
  • Czy ktoś z was zaobserwował również, że w Świebodzicach od ok. miesiąca nie można wykonać poprawnie rozmowy w orange? Rwie rozmowy, zasięg skacze góra - dół, często jest się "poza zasięgiem"?
  • Witam Czy ktoś posiada telefon biznesowy? Ja zastanawiam się nad ofertą miedzy Play a Orange i kurde mam mocny dylemat... Chciałbym także zakupić u jednego z operatorów HTC Desire Ale w Play jest mocna oferta natomiast telefon ponad tyś. Za to w Orange telefon tanio a oferta z dupy :( Może ktoś coś poleci :-)
  • Witam, Czy ktoś z was korzysta już z tej obsługi? Czy jest wogóle dostępna u nas i czy jest ona przystosowana do komputerów stacjonarnych czy laptopów? Z góry dzięki za odp. pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się