orange

(10 wyników)
  • Witam, mam pytanie: 2-02-2010 zakończyła mi się umowa w zetafonie, chciałem wziąć abonament z aktualnie używanym numerem telefonu ale orange mi utrudnia. twierdzą, że muszę odczekać 3 miesiące bo im wcześniej nie pozwala system. Nie chcą Klienta, a mi zależy na konkretniej promocji, która zakończy się lada moment. czy mogą mi utrudniać zawarcie w/w umowy? co mogę zrobić aby sprzedali mi oferowaną przez siebie usługę?
  • dnia 28 lutego 2008 napisałem rezygnację z abonamentu w orange. Osoba będąca w informacji salonu była strasznie zakręcona - najpierw udzieliła mi informacji że to wystarczy zadzwonić do BOK później podała mi jakiś numer (oczywiście płatny i oczywiście zgłosiła mi się jakaś informacja a nie pracownik orange) na końcu wykręciła mi nawet numer do BOK z telefonu w salonie i w rozmowie z konsultantem się dowiedziałem że muszę iść do salonu do informacji i wypełnić druk :) więc wziąłem Xero form...
  • Zablokowałem karte sim .udałem się do najbliższego salonu orange aby wyrobić duplikat karty,jednak w salonie powiedzieli mi że umowa nie była przedłużana u nich tylko w Tele punkcie i że oni9 karty mi nie wyrobią.Więc udałem się do telepunktu. tam mi znowu powiedzieli że oni czegoś takiego nie prowadzą i żeby iść do salonu orange.CO ZROBIĆ???????
  • witam W dniu 21.05.08r podpisałam umowę o świadczenie usług telekomunikacyjnych z PTK Centertel sp.zo.o. Umowa dotyczy korzystania z internetu Businness Everywhere Premium. Do dnia dzisiejszego nie jestem w stanie w pełni korzystać z zakupionej usługi. Modem Huawei E170 nie działa sprawnie na oprogramowniu Windows Vista. Modem rozłącza się podczas korzystania z internetu. Problem ten nie występuje kiedy korzystam ze sprzętu z oprogramowaniem Windows XP. Wielokotnie dzwoniłam do Biura Obs...
  • Witam, w sierpniu podpisałam umowę z orange na internet bezprzewodowy na kwotę 120zł/miesięcznie. Wiem że już trochę czasu minęło od tamtego czasu ale mam już dosyć tego internetu :( mianowicie samo ładowanie się strony trwa wieczność a o jakimkolwiek pobieraniu to nie ma mowy przy tej prędkości :( co mogę zrobić? Czy jest to jakaś podstawa do rozwiązania umowy? W głowie mi się nie mieści że płacę tyle kasa za taki bubel
  • Witam, mam problem ze zmianą operatora, sprawa wygląda następująco; posiadam łącze internetowe 1 Mb Era "internet stacjonarny" świadczone na linii TP, chce zmienić operatora na Orange "freedom" aczkolwiek jest mały problem w mojej miejscowości jest niedostateczna liczba miejsc na centrali do podpięcia wszystkich chętnych abonentów internetu, chcąc przenieść łącze do Orange musiałbym najpierw wymówić umowę Erze i wtedy starać się o podpięcie do innego operatora, lecz może sie okazać, że...
  • moja żona ma telefon na abonament w sieci orange. Ostatnio przyszła faktura na kwotę 1000 zł. z bilingu wynikało iż zostało wysłane 250 smsów na numer 73077 koszt takiego smsa to 3.66zł. Smsy były wysyłane przez 4 dni mniej więcej o tej samej porze w ciągu 8 do 12 godzin dziennie.żona nie wysyłała tych smsów ani żaden z domowników ponieważ nikt inny oprócz niej nie ma dostepu do telefonu. dziwne jest również to że nie otrzymywała smsów zwrotnych- tak przynajmniej zorientowali byśmy się ...
  • Witam, Ostatnio ktoś do mnie zadzwonił z Orange, proponowali mi kokosy, tzn. świetne warunki, jedyne co miałem zrobić to przejść na MIX'a. Zgodziłem się i po tygodniu przyjechał kurier, dodam że mam 18 lat. Kurier chciał ode mnie jakiegoś rachunku, oczywiście nie miałem bo jestem jeszcze na utrzymaniu rodziców. Kurier wziął wszystko i pojechał. Za tydzień znowu dostałem telefon z Orange, bardzo mnie przepraszali i wysłali jeszcze raz kuriera. Kurier przyjechał, widać było że był zły,...
  • Witam, Mam problem z siecią Orange, problem dość istotny i wręcz absurdalny. Prowadzę wraz z ojcem firmę i mamy w sieci Orange 4 telefony komórkowe. W lutym skończyła się pierwsza z umów, w marcu druga, kolejne dwie teraz w maju. W piątek skontaktowaliśmy się z siecią Play gdyż po przeanalizowaniu wszystkich ofert, play okazało się najkorzystniejsze. W sobotę dostaliśmy sms od orange z informacją o zgodzie na przeniesienie i terminem. I tu szok, trzy telefony mają termin na 15 lipca, jeden n...
  • Witam, Mam taki problem. Z końcem sierpnia skończyła mi sie umowa z orange. Dziś byłem w play w sprawie przeniesienia nr. I równiez dziś otrzymałem odpowiedz z orange że mój telefon będzie przeniesiony dopiero 10-05-2009 rok. Wydaje mi się że jest to chyba czas wypowiedzenia umowy która automatycznie po skończeniu się umowy okresowej przeszła na umowę na czas nie okreslony. Ale w takim razie jak to ma się do przenoszenia telefonu w jeden dzień. Czy orange nie łamie tutaj przepisów? Cze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się