orange

(3 wyniki)
  • powiedzcie kochane, czy mogę zrezygnować z umowy bez ponoszenia odpowiedzialności za jej zerwanie??? Kiedyś tak było, ale teraz już nie jestem pewna dziękuję za odpowiedzi baaaardzo:))))
  • Help. Rozwiązałam w czerwcu umowę z orange, w lipcu wyłączyli mi telefon a dziś (14 sierpień!) dostaję DRUGIE wezwanie do zapłaty fv coś tam. Dzwonię do BOK a pani mówi, że to chodzi o fakturę z listopada 2003! Co więcej, sprawdziła tę ichnią historię wysłanych dokumentów i tam nie ma śladu po PIERWSZYM wezwaniu do zapłaty. Mam pisać reklamację i czekać. Ha ha, ale mi się uśmiecha. Wiadomo, że nie trzymam potwierdzeń opłat sprzed prawie 4 lat (tylko rok do tyłu- na wszelki wypade...
  • mam pytanie, dziewczyny, czy któraś z Was przenosiła się do innej sieci ale razem z numerem? ja się zabieram do tego i chyba będą mi robić problemy w Orange. czy jest coś, na co powinnam zwrócić uwagę? muszę uważnie czytać, bo obawiam się, że mogą tak napisać umowę, że numer odbiorą, a mi na nim zależy. byłam tam dzisiaj i pani zaczęła mnożyć trudności. zapytałam, czy to normalne, że tak utrudniają, a ona na to, że przecież nie będą mi ułatwiać, jak chcę im zabrać numer. mnie nie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się