Dodaj do ulubionych

zagubiony PIN

29.12.07, 23:21
No właśnie co dalej??zablokowałam nowy tel.,bo nie pamiętam PIN-u,kartke z kodami zgubiona(PUK,PIN,itd.) po prostu wsiąkła,nie ma...sad Wszystko przeszukałam-dom,szuflady w pracy...Przepadło. Jak go teraz odblokować??Telefon mam z Orange.Podadza mi kod PUK jak zadzwonie i zapytam?A może mają PIN??Poradźcie proszę,bo jestem załamanasadsadsad
Obserwuj wątek
    • kasik787 Re: zagubiony PIN 30.12.07, 01:15
      Przy podpisaniu umowy-jesli na abonament-
      wpisywalas w umowe haslo,ktorym mozesz sie posluzyc
      w sytuacji np.powyzszej.
      Zadzwon do Orange i powiedz co sie stalo.
      Zapytaja o haslo i musisz podac to wlasnie haslo,jakie wpisalas przy
      podpisaniu umowy.
      W systemie jest wszystko,wiec podadza Ci kod puk;ktorym odblokujesz
      tel. i musisz wpisac wtedy nowy pin-lecz najlepiej go zapamietacsmile
      Wszystko wraca do normy i masz telefon jak nowysmile)-bo dzialajacysmile
      Mialam taka sama sytuacje i dzwoniac(pamietalam haslo) podali mi puk.
      Zmienilam pin i wszystko jest ok .
      Nie wiem jak to dziala majac tel na karte.
      • majka003 Re: zagubiony PIN 30.12.07, 13:24
        Akurat w orange nie ma hasła,podaje sie nr tel. a potem swoje dane os. Ale pewnie mają PUK:0Za dużo dzisiaj tych tych kodów do zapamiętania.....smilesmileDzięki.Jutro się wyjaśnismilesmile
        • gosiek_123 Re: zagubiony PIN 30.12.07, 16:19
          > Akurat w orange nie ma hasła,podaje sie nr tel. a potem swoje dane os.

No niestety nie - w orange jest ustalane hasło przy podpisywaniu umowy ale nie jest obowiązkowe. Na weryfikację danych nigdy nie podadzą puku, jeżeli się nie ma albo nie pamięta hasła to trzeba wysłać pismo z jakimś nr kontaktowym na który oddzwaniaja i wtedy podadzą puk
          • majka003 Re: zagubiony PIN 30.12.07, 17:54
            Nie mam żadnego hasła,bo mixa zamawiałam internetowo.No to muszę się przejść jutro osobiście do punktu i pewnie podadzą-obysadEch....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka