pabianice

(8 wyników)
  • Witam, Szukam mam z Pabianic. Może wspólne spacery ułatwią trudy macierzyństwa. Może założymy koło wsparcia, wymiany doświadczeń i porad. Mój synek ma 10 tygodni. Pozdrawiam Paulina
  • Witam! Szukam DOBREGO pediatry w Pabianicach. Słyszałam coś o dr Kwiatkowskiej, czy może ktos wie coś więcej na jej temat i gdzie przyjmuje? Obecnie jesteśmy na Wileńskiej ale oprócz dr Kaczmarek - totalna porażka:) Bardzo proszę o podpowiedź. Szukam kompetentnego, z doswiadczeniem no i z "sercem" oczywiście:)...
  • Podobno w Pabianicach jest taki duży sklep z artykułami dziecięcymi co Panda w Zgierzu? Jeśli to prawda, proszę o namiary na niego (adres), ponieważ będę miała bliżej do Pabianic niż do Zgierza na zakupy.
  • Chętne do wspólnych spacerów i zajmowania się dziećmi ?:)
  • ... w Łodzi lub w Pabianicach. Jak w temacie.
  • Czy naprawdę nie ma tu mam z pabianic, chętnych na spacerki?? moja roczna Natalka chciałaby poznać koleżankę lub kolegę chętnych do zabaw w piasku... pzdr anita i natalka
  • Czy Ktoś może polecić fajne kolonie dla 10-latki, ewentualnie wskazać łódzkie biuro podróży, które oferuje kolonie
  • ...wpisuję się tu po raz pierwszy :-) Jestem mamą z Pabianic, mam urwisowatego ośmiolatka i męża którego zwykle nie ma w domu :-( Witajcie :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się