anitkashe 27.05.05, 16:49 Czy naprawdę nie ma tu mam z pabianic, chętnych na spacerki?? moja roczna Natalka chciałaby poznać koleżankę lub kolegę chętnych do zabaw w piasku... pzdr anita i natalka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.28 Re: PABIANICE 29.05.05, 21:31 No aż mi się nie chce wierzyć, że nie ma mam z Pabianic. Może nie zaglądają tu? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=96 ale tu też jest raczej pusto. Tak jak na forum dla nie pracujących mam więc trzeba rozjręcić. Zobacz może przynajmniej znajdziesz mamę. Odpowiedz Link Zgłoś
kryska2 Re: PABIANICE 30.05.05, 09:13 my jesteśmy z Pabianic. fakt, że rzadko zaglądam na to forum. córeczka ma 2 latka. Anito, jeśli chcecie nas "przypadkiem" spotkać na spacerze, to napisz na priv gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.cz Re: PABIANICE 02.06.05, 11:25 witam jestem z Pabianic i czasami zagladam na to forum. Mam prawie rocznego synka. Pracuję, więc spacerki zaliczamy popołudniu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anitkashe Re: PABIANICE 02.06.05, 14:12 super - może się będziemy spotykać na placach zabaw i spacerkach po naszej metropolii - pzdr Anita Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.cz Re: PABIANICE 03.06.05, 08:56 hehe, placów zabaw to takie ilości w Pa-cach, że z pewnością się spotkamy Odpowiedz Link Zgłoś
patryk39 Re: PABIANICE 14.06.05, 16:24 ja jestem z Pabianic. Mam 2,5 letniego Patryka. Może zorganizujemy spotkanko Odpowiedz Link Zgłoś
anitkashe Re: PABIANICE 31.08.05, 14:54 Hej, hej Pabianiczanki - może spotkanko??? Rzucajcie propozycje gdzie się możemy spotkać. pogody na razie dopisują , więc może w plenerze?? pzdr Anita i Nati Odpowiedz Link Zgłoś