Forum Regionalne Mazowieckie Pruszków
ZMIEŃ
      panorama

panorama

(11 wyników)
    • z opóźnieniem. ale podała.chwała jej za to:)
    • Dlaczego " Panorama Pruszkowska" to taka nuda ? Zadaje sobie to pytanie wielokrotnie to teraz wszystkim zadaję to pytanie. Dzisiaj przykładowo było o Herbapolu i powtórka programu z lipca 2005 roku o ośrodku pedagagiczno wychowawczym. I jeszce do tego ten "pasjonujacy program" informacyjny powtarzają 21 razy w tygodniu !!! /:(
    • Jeśli ktoś oglądał dzisiaj, to zapewne wie, o co chodzi, bo cała audycja była nad wyraz uboga w informacje. A tych, co nie oglądali, informuję, że od dziś w każdej "Panoramie" ma się pojawiać felieton o jakimś pruszkowskim zabytku. Na pierwszy ogień mają iść budowle sakralne. Dziś tematem był kościół pw. Przemienienia Pańskiego i przyznaję, że jestem pod pozytywnym wrażeniem realizacji i w ogóle całego pomysłu. Ciekaw tylko jestem, na ile obiektów wystarczy pomysłów autorom. *...
    • "Panorama" pod koniec dzisiejszego programu podała następującą informację ( postaram się powtórzyć mniej więcej słowo w słowo ) : /Chcemy sprostować podaną wcześniej błędnie informację dotyczącą powstania połączenia SKM z Pruszkowa a jednocześnie przeprosić i uspokoić. Rozmawialiśmy z wiceprezydentem Pruszkowa, który potwierdził powstanie połączenia SKM. O tym poświęcimy następny materiał w kolejnej panoramie./ Może coś pokręciłem w przekazie to zobaczcie sami powtórki "Panoramy...
    • wskiej i nie wiem jak jest z frekwencją w N kach?.wielu osobom jak mówiłam że są autobusy nocne ze Śródmiescia do Pruszkowa robili takie gały jakby mieli wytrzeszcz oczu.brak jest informacji w naszej panoramie. ale informace o robieniu ludzików czy literek z ziemniaków przez przedszkolaków jest dla nich najważniejsze;)
    • Ludzie! oglądałem Panoramę pruszkowską naszej Telewizji kablowej. Wygląda jak program dla gospodyń wiejskich , zrealizowane przez niekompetentne dziennikarki które relacjonują w wiekszości wyśtępy przedszkolaków. Porównywaliście wiele razy Pruszków do Puław że tyle samo mieszkańców , ze takie same dochody na jedną głowę i takie samo bezrobocie . A teraz zobaczcie jaki w Puławach mają program informacyjny telewizji kablowej Puławskiej Spółdzielni Mieszkaniowej . Jest zrobiony jak n...
    • CO TOZA DZIENNIKARZE CO PODAJĄ BZDURY I NIEPRAWDE O SKM I PO JEKIEGO DIABLA TO JESZCZE POWTARZAJĄ 3 RAZY DZEIENNIE!!!!
    • Podajcie kristov-va do sądu. To do dziennikarek kablówki.Z łatwością wygracie sprawę,udowodnicie kłamstwo. Prokuratura każe zdemaskować autora. A my wszyscy będziemy miec przednią zabawę, bo dowiemy się, kto i po co robi czarny PR kablówce i jaki ma interes we wkręcaniu innych forumowiczów. Nie wahajcie się.Gwarantuję, że jak wyda się nazwisko autora,będzie heca!!!
    • taką informację podała " Panorama Pruszkowska" w swoim materiale dotyczacym SKM. "Panorama" powołała się na wypowiedzi ZTM udzielonej "Życiu Warszawy" , iż ZTM porzuciło pomysł rozbudowy SKM. Dziennikarka "Panoramy" podała, że codziennie dojeżdza do pracy do W-wy kilka tysięcy mieszkańców Pruszkowa a warunki dojazdu się nie zmieniły od 50 lat. Może nie powtórzyłem słowo w słowo tego materiału to obejrzyjcie powtórki "Panoramy" codziennie o g. 9.00, 17.30. i 22.00 na kanale STK
    • Docieranie nocnych kursów Krzysztof Śmietana 2007-06-03, ostatnia aktualizacja 2007-06-03 23:40 Nowe linie nocne przeszły pierwszy weekendowy chrzest bojowy. Na wydłużonych trasach poza miasto zapełniły się np. do Legionowa, a do Zielonki woziły głównie powietrze. Na pętli autobusów nocnych pod Dworcem Centralnym panowało spore zamieszanie. Dziesiątki ludzi biegały w poszukiwaniu linii, którą mają wrócić do domu. Nie przyzwyczajeni do nowych "enek" pasażerowie wypytywali m.in. k...
    • Orientujecie sie dlaczego nie realizuje sie zapowiadanego remontu parku Sokoła i palacyku? Zaslyszalem cos kiedys ze mial ruszyc we wrzesniu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się