panorama

(14 wyniki)
  • Co wybrać na tygodniowy wyjazd, Hotel Sandra Spa czy Hotel Panorama? Wyjazd z dzieckiem 3 letnim.Na przełomie kwietnia/maja.
  • Chciałabym dowiedzieć się, czy ktoś był w ośrodku położonym 200m od Panoramy o nazwie Ponderosa? Z powodu braku miejsc w Panoramie, właściciele zaproponowali nam nocleg w innym ich ośrodku. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w tym temacie???
  • Witam Mam pytanie czy ktoś był w tym ośrodku.
  • Witam. jedziemy najprawdopodobniej w maju do Panoramy morskiej w Jarosławcu. chcemy jechac w połowie miesiąca. I pytanie: czy rzeczywiscie woda w basenach jest na tyle ciepła, zeby móc sie kąpac? słyszałam ze nawet jak jest na dworze 15 stopni, to ludzie sie kąpią, bo woda ma ok. 25 stopni - co daje przyjemną różnicę temperatur. ale moze ktos to przetestował? pozdrawiam ps. i jak ogólnie wrazenia z Panoramy?
  • Drogie mamy i drodzy tatusiowie! Napiszcie proszę, gdzie zabrać na turnus rehabilitacyjny małego astmatyka (2 latka). Chodzi mi głównie o sanatorium nad morzem. Chciałabym również zabrać ze sobą 4,5 letnią córeczkę. Myślę o Panoramie w Jarosławcu, ale może jest lepsze miejsce. Przewidywany termin wyjazdu to 29.04-12.05. A jeśli ktoś był w Panoramie, to proszę o informacje, gdzie najlepiej się ulokować z dwójką maluszków. Baaaardzo proszę o Wasze opinie! Bardzo mi na tym zależy. P...
  • Czy ktoś był i mógłby podzielić się wrażeniami?
  • Witam W końcu zdecydowałam, w tym roku jadę sama z 4 latkiem do Panoramy. Miała być Sandra, ale dzięki opiniom z forum odnośnie domków odpusciłam sobie. Mam pytanko czy jadą jakieś mamy z maluszkami, fajnie byłoby mieć towarzystwo. Pozdrawiam Jeśli ktoś już był tam to poproszę o opinie.
  • Czy ktoś był w ośrodku Panorama w Mielnie-Unieściu? Proszę o opinię.
  • Witam Z początkiem września wybieram sie z 2latkiem i mężem nad morze.Zależy mi na zachodniej cześci Bałtyku.Między Świnoujściem a Kołobrzegiem (jadę z Wrocławia ) .Ma to być raczej spokojne miejsce.Bardzo zalezy mi na tym, żeby w okolicy moża było skorzystać z basenu krytego.Fajnie jakby by był plac zabaw. Cena równiez odgrywa dużą rolę:-) Macie coś sprawdzonego? Pomóżcie:-)
  • Chciałabym pojechać z córcią do Białogóry- moze znacie jakieś miłę wakacyjne miejsce?
  • Witam Wybieramy się tam na urlop dwutygodniowy w lipcu, czy ktoś z Was może coś powiedzieć o tym miejscu, o wyżywieniu, o warunkach, o pokojach, o basenach, o placach zabaw dla dzieci, o animacjach dla dzieci i ogólnie o miejscu i miejscowości. Jedziemy tam pierwszy raz - a może ktoś ma jakieś zdjęcia - chętnie zobaczę, proszę o zwrotkę zdjęć na e-maila: marzena1996@gazeta.pl
  • Szukam fajnego miejsca na wakacje z dwójką dzieci (4 miesiące i 3,5 roku). Chciałabym, żeby było trochę lasu i łagodne zejście do plaży. Możecie polecić jakąś sympatyczną miejscowość? Jeśli macie konkretne namiary na domek/kwaterę/ośrodek to też chętnie poproszę :)
  • Myślimy o czerwcowym urlopie nad morzem. W necie znalazłam w miarę fajne oferty z Białogóry i Sasina, ale nie wiem, czy te miejscowości nadają sie dla rodziny z dwójką małych dzieci. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. POzdrawiam.
  • Szukam dobrego ośrodka nad naszym morzem aby latem spędzić wakacje z dwójką dzieciaków (10 lat i 2 latka). Coś z basenem i innymi atrakcjami dla dzieciaków. Do tej pory jeździliśmy albo do Sandry w Pogorzelicy albo do Złotej plaży w Łazach, ale kolejne wakacje chętnie spędził bym w jakimś nowym miejscu ale zapewniającym podobne warunki. Czekam na wasze podpowiedzi. Pozdrawiam Marek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się