Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      panorama

panorama

(15 wyników)
    • Witam! Mamy zarezerwowane wczasy w tych dwoch kompleksach z Booking. Zarezerwowalismy dwa obiekty poniewaz trudno nam sie zdecydowac, ktory lepszy. Teraz musimy z jednego zrezygnowac i tutaj moja prosba... Prosze o opinie osob, ktore byly i moga porownac te dwa osrodki. Wyjazd 30 czerwca takze bardzo prosze o opinie.
    • czy ktos był w apartamencie panorama dreams w Św Vlas? wybieramy sie tam w lipcu i interesują nas wszystkie opinie na temat tych apartamentów
    • Właśnie wróciłem ze Sw. Własu. Mieszkaliśmy w Panorama Dream (plazuj.pl) Jeśli macie pytania chętnie odpowiem. MK
    • Mam pytanie, czy ktoś może korzystał przy wyjeżdzie do Bułgarii konkretnie do Panormy Fort Beach z oferty wynajm apartamentów na stronie nocowanie.pl . Zarezerwowalam apartament na lipiec 2009 na dwa tygodnie. mam wpłacic zaliczkę 1000 zł ( to jeszcze nie problem) ale na dwa tygodnie przed wyjazdem muszę wpłacic pozostałą kwotę 2990zł. troche się boję, że coś będzie nie tak. czekam na odzew
    • Witam!!! Wybieram się tam z rodziną i mam pytanie czy ktoś już tam był i może coś o tych apartamentach powiedzieć? załatwialiśmy przez plażuj.pl Interesuje mnie też okolica i ceny?
    • Witam. W tym roku w czerwcu chcemy z całą paczką tzn.11 osób wybrać się właśnie do tego hotelu. Czy był ktoś już w nim i może podzielić się swoimi wrażeniami? Dziękuje za informacje i pozdrawiam.
    • Czy to prawda że w kompleksie Crown Fort,Imperial Fort, Marina View Fort Beach, Panorama Fort (to chyba jedno osiedle) jest tyle atrakcji? Znalazłam stronę gdzie piszą że są tam: * 4 Restauracje * 15 basenów dla dorosłych, z czego jeden z nich ze sztucznymi falami, jeden z Jacuzzi, jeden o długości 25metrów i jeden ze zjeżdżalnią wodną. * 3 baseny dla dzieci * 2 korty tenisowe/boisko piłkarskie * tennis stołowy * Bilard * 13 placów zabaw dla dzieci * 2 supermarkety * Fitness klub ...
    • Mamy zamiar sie wybrac do tego kompleksu jedziemy pierwszy raz do bułgari z dziecmi planulemu wyzad 8 albo 9 sierpnia na dwa tygodnie jedziemy z lublina moze ktoś nam powie cos na temat tego kompleksu bo wydajesie byc dos tani za 65 eu za dobe apartament z dwoma sypialniami na 6 osób
    • Byłem w tym hotelu od 17 - 24.06.br.Jestem zadowolony.Jeżeli ma ktoś pytania ,chętnie odpowiem ( aktualne informacje )
    • wybieram sie tam za tydzien z dzieciakami i zbieram opinie o miejscowości,plazach i apartamentach. bede wdziecnza za wsyztskie recenzje,wskazowki, bo jade pierwszy raz do BG i pierwszy raz z malymi dziecmi na wakacje... mam malego cykora,wiec prosze o odpowiedz:) ppozdrawiam wsyztskich turystow!
    • Mało dyskusji na tutejszym forum, na temat tego hotelu, na wakacje.pl ma bardzo dobre opinie, wybieramy się tam w sierpniu. Czy ktoś z Was ma jakieś bierzące informacje na co zwrócić uwagę? Zależy mi na opinii, ponieważ w naszej grupie będzie dzidziuś 5-cio miesięczny
    • proszę o info na temat: -jak działa internet i czy dają hasło czy jest ogolnie dostępny, -jak wyglądają sejfy w recepcji? -i ile kosztują, -jak jest z plażą , ponieważ czytałam ,że są tylko płatne na których muszę wyku[ić leżak i parasole, - jak z miejscem w pokoju na ubrania. dziękuje
    • Witam! Wykupilam wczasy w w/w apartamencie, jestem ciekawa opinii osob,które tam były w ostatnim czasie. Może wybiera się tam ktos w polowie lipca?
    • Wybieram sie do Panorama Fort w Swiety Wlas.Zastanawiam sie nad wyborem drogi.Czy przez Serbię czy przez Rumunię.Czy nalezy sie spodziewać dużych korków na granicy w weekend( ile godzin czekania ?) Z góry dziękuje za pomoc.
    • Po przeczytaniu wątków na temat wczasów w Bułgarii za najciekawsze dla mnie miejsca uznałem Svaty Vlas i Byala. Skoncentrowałem się na szukaniu apartamentów właśnie w tych lokalizacjach. Niestety ofert z tych miejscowości jest znacznie mniej niż np ze Słonecznego Brzegu. Druga wątpliwość to odległość od plaży. Już samo porównanie informacji hotelowych, a pomiar na mapie to dwie różne wielkości. Zwykle dane z hotelu są dwukrotnie zaniżone. Dodatkowo oglądając zdjęcia z Byala zauważyłem, że tuż...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się