Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      panorama

panorama

(7 wyników)
    • Zamierzam się tam wybrać, ale nie wiem czy warto :) Czy któraś była tam zakupach, są tam jakieś fajne sklepy? Pozdrawiam!
    • Mam pytanie do mieszkanek Gorzowa. Czy znajdę tam (w Parku111 lub w Panoramie) jakiś fajny trencz? Najlepiej krótki, w kolorze czerwonym (niekoniecznie,ale dobrze by bylo). Jak tak to gdzie i w jakiej cenie. Proszę o pomoc i z góry bardzo Wam dziękuję. Pozdrawiam:)
    • hej, jestem zalamana,bo nie moge znalezc nic godnego uwagi,szukam w sumie nieokreslonych butow,w kazdym razie nie chce zeby mialy obcas i spiczasty czubek... Znacie jakies fajne sklepy z butami w Poznaniu?Kiedys mozna bylo cos znalezc w Venezii w Kupcu Poznanskim no i w Bagatt,ale juz dawno ten ostatni sklep zlikwidowali :(
    • Kurtka(4)

Kobietki, moze pomożecie. Czy orientujecie się, gdzie w W-wie mogę kupić kurtkę typu parka, najlepiej czarną? Wielkie dzieki za wszelkie wskazówki:-)
    • Oczyma wyobrazni widze takie buty: czekoladowo-brazowe, poldlugie - nie kozaki do kolan, takie za kostke troche, na niewielkim ocasie, z okraglym noskiem, moga byc jakies ozdoby ale niekoniecznie. Najchetniej zamszowe. Ktos gdzies takie widzial w Poznaniu? Dzieki za pomoc.
    • Gdzie w Krakowie jest fajna hurtownia czy sklep z tkaninami. Potrzebuje uszyc sukienke, ale zazwyczaj sa materialy typu tafta czy atlas, a ja bym chciala jakas bawelne z elastanem. W ogole to doradzcie, gdzie jest duzy wybor, a nie pare materialow na krzyz :)
    • baletki,baleriny...różnie je nazywają;) np allegro.pl/show_item.php?item=40523824 cos podobnego do takich,ale najlepiej czarne,może być skóra,może być zamsz...czy ktoś widział?proszę o adresy sklepów:) dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się