Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Avon
ZMIEŃ
      panorama

panorama

(11 wyników)
    • Kobitki bedzie któras taka życzliwa i zrobi skan gazetki i panoramy, które Avon przysyła wraz z zamówieniem z 04 i 05 katalogu.Wiem za dużo wymagam ,ale jak szaleć to szaleć mamy juz katalogi i netto brakuje jeszcze GAZETKI I PANORAMY .Poczytałabym sobie a Wy?
    • Czy widział już ktoś panoramę do katalogu 12? Są jakieś duże upusty?
    • Jakie są oferty demo w katalogu nr 9?(to pytnie do konsultantek)Z góry dziękuje za odp!
    • Katalog i netto do 13 mamy a co z panoramką..czy ktoś ma ?:) Bo już mnie ciekawość zżera co jest w Demo :)
    • zamówiłam kosmetyki za 80 zł, zostala mi doliczona opłata 10 zł za spakowanie małej paczki, ale nie dostalam bezplatnego egz. katalogu od firmy ani panoramy ani gazetki, nic, tylko fakturę? czy zmieniły się zasady i teraz trzeba za 150 zł zamówić, zeby tą literaturę (bezpłatną zresztą) w ogóle otrzymać??
    • Witam! Czy mi sie wydaje, czy w Panoramie 06 "na ustach" widzę delikatny naturalny kolor a obok wielką szminkę w kolorze czerwieni- obie podpisane Champagne Glow? Który kolor jest prawdziwy? Prosze mnie oświecić:)
    • zamowilam na formularzu zamowien zestaw probek wyzej wymienionych zeli ... wszystko pieknie, opaowania probek bardzo ladne, wszystko dotarlo tylko ... w katalogu sa 4 zapachy zeli a ja dostalam do kazdego zestawu czerwona probke zel 'jasminowo rozany' i jego akurat w katalogu nie ma :( wiec pytanie ??? czy ten zapach dopiero wejdzie ??? czy moze ja cos przeoczylam ???
    • Witam mam pytanie W katalogu 16/2007 na str 3 jest zestaw za 28,9 jaki jest na Niego upust, bo mi napisali na fakturze ze 10%, czy jest wiecej takich produktów na 10%???? czy ktoś wie jak oni to sobie liczą??
    • Kobitki juz zmienili fajny pomysł z tym katalogiem każda klijentka moze ściągnąc albo odrazu obejrzeć a jak fajnie zrobiony i ile opcji hehe
    • Bylam wczoraj na skzoleniu sprzedażowym i moja Oks'ka powiedziala,ze od nowego roku Avon bedzie wkladal Panorame i inne gazetki do paczek z 1 terminu,natomiast w drugim terminie,nie beda one wkladane do paczek-nawet jesli nie zamawialyscie w 1 terminie. Szkoda slow,ehh.Wszystko pod gorke.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się