panorama

(10 wyników)
  • No i powstaje nowa Panorama w Radzyminie - największa z dotychczasowych zwać się będzie "Centrum Panorama". Lokalizacja ul. Wołomińska zaraz za przedszkolem. Fajnie, że Radzymin się rozwija daje nowe miejsca pracy itp. Szkoda jednak, że to będzie droga Panorama a nie inny sklep.
  • Moje zakupy w ostatni weekend w Panoramie (przy rondzie): - szynka serrano, cena na opakowaniu - 10,99, przy kasie 13,60 - anchois z serem Manchego, cena na półce 4,65, przy kasie 6,30 Więc już na 2 artykułach orżnięto mnie na ponad 5 zł ! Pozostałe 3 artykuły nie miały żadnej ceny, więc kupowałem na własne ryzyko, jednak przy pudełeczku krewetek za ponad 30 zł lekko się zdenerwowałem ;) Pani przy kasie, na zwróconą uwagę odrzekła, że "widocznie koleżanki się pomyliły przy metk...
  • Kiedyś był poruszany temat supermarketu w Radzyminie.Coraz bardziej skłaniam się ku temu aby taki powstał.Mówi się ,że burmistrz chroni interesy właścicieli sklepów w Radzyminie.Zastanawiające może być,których właścicieli.Małe sklepiki mają swoich stałych klientów,pozostaje więc Panorama i Delikatesy.Skupię się na Panoramie,brak takich artykułów jak marchew ,drób , a ziemniaki są wielkości orzechów włoskich[To te największe].Można by wymienić wiele innych artykułów,ale myślę ,że właścic...
  • patrzac na koszty i prace ukladajacych kostke to tragedia.
  • Biedronka(31)

Czy to prawda, że przy starym cmentarzu w Radzyminie mają otworzyć biedronkę??
  • Hej, Kiedyś przez przypadek widziałem autobus zatrzymujący się między SN a panoramą. Jedzie do Warszawy? Do Bankowego czy na Wileński? O której [rano] on jest? Pozdrawiam
  • Na zebraniu w szkole słyszałem taką plotke ze TESCO likwidują.Czy ktoś coś słyszał i moze potwierdzić.
  • Hej, Możeci mi polecić dobrą kosmetyczkę w Radzyminie? Za namiary z góry dziękuję.
  • Mam pytanie , dlaczego prywatne samochody parkują na przystankach autobusowych. A właściwie dlaczego Policja ani Straż Miejska nie reagują na takie zachowanie . Przykład : przystanek na przeciwko Panoramy (małej) na ulicy 3 Maja , na Słowackiego przy osiedlu Victoria.Czekamy na efekty , kiedy będzie porządek w NASZYM mieście!!!! Sprzęt który ma zadanie uprzątnąć śnieg , nie ma takiej możliwości. A przystanek końcowy na Victorii to niedługo będzie parkingiem !!!! Proszę zapytać kierowców au...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się