Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      pary

pary

(188 wyników)
    • Mam 16 par butów i 7 torebek, a Wy?
    • Ja lubie ciuchy, ale nie wydaje na nie szalonych sum. Ostatnio zaszokowała mnie znajoma , która powiedziala mi, ze ma 12 par dżinsów. A jak jest u Was?
    • ja mam jedne eleganckie kozaki na zimę i ciepłe krótkie botki. malutko niestety,ale finanse mi nie pozwalają na szalenie w kwestii butów.ciekawa jestem jak to wygląda u Was...
    • Nie mogę się zdecydować, kolorystycznie pasują mi jedne i drugie. Które wam się bardziej podobają? [img]https://www.eobuwie.com.pl/data/gfx/pictures/medium/9/0/33609_2.jpg[/img] [img]https://www.eobuwie.com.pl/data/gfx/pictures/medium/5/2/34725_1.jpg[/img]
    • Przychodzi wam ktoś do głowy? Bo mi w pierwszej kolejności Kate Moss i jej dwóch byłych facetów (Doherty i Hince), Jane Birkin i Serge Gainsbourg, poza tym Victoria Beckham z mężem - zawsze są dobrze razem zsynchronizowani, nie zawsze jednak wyglądając stylowo i dobrze. Ale odsuwając na bok obiektywne odczucia i oceny - kojarzycie więcej takich par?
    • Kupiłam kilka dni temu zajefajne buciki w BHS w Arkadii. Niby oglądałam, przymierzałam, dumałam. Kupiłam. Od początku prawy but był dużo mniej wygodny, wszędzie ciśnie, chodzę w plastrach, aż dziś odkryłam, że te dwa buty nieco się różnią. Są z dwóch różnych par! Niby te same, ale jeden ma nosek bardziej w kwadrat, a drugi węższy i troszkę okrąglejszy. Ciśnie oczywiście ten drugi. Czy coś takiego podlega reklamacji? Różnicę zauważyłam dopiero w trakcie noszenia. Przywykłam, że sprzedawc...
    • Dosłownie. Jedyne moje ala sportowe obuwie to czeskie wściekle żółte jarmilki kupione z sentymentu na allegro.. służą mi czasem do domowej gimnastyki.. poza tym zero. zero marek typu puma, nike, adidas i innych takich. Nie znosze trampek, cichobiegów na gumowej podeszwie tzw. halówek, adidasów za/przed kostkę itp.. Czuje się w takich butach jak jakiś babon kaczkowaty... I wcale nie chodzi o to, ze ja jestem damulka na obcasie pitu pitu.. ależ skądże znowu... Obcasy noszę tylko okazyjni...
    • Ciekawa jestem ile i jakie macie w domu spodnie i ile z nich nisicie w miarę regularnie.
    • Z Gino Rossi, wyprzedaż: 1. Za 160 zł, czarne: img812.imageshack.us/img812/6587/361r0520314.jpg 2. Za 240 zł, grafitowe: img341.imageshack.us/img341/8372/360r0520309.jpg Co sądzicie?
    • w przeciągu 1,5 miesiąca...czy mam się udać na "odwyk";)? 2 pary już prezentowałam, ale umieszczam tu link do całej galerii gdzie znajdują się fotki moich wszystkich 4 nabytków:) pozdrawiam inne 'butomaniaczki';)
    • Jedna z moich znajomych - około 14-tu. :) Ja - jakieś 4 pary albo 5 - góra. Zresztą chyba nie co roku, bo nie niszczę butów.
    • ja mam 23 pary i moj facet zawsze mi to wypomina. zastanawiam sie czy on przesadza czy serio jest ze mna cos nie tak... jak jest z wami? pozdrawiam
    • innym kolorze? czy to nie szaleństwo? bardzo mi się podobają pewne butki, mam juz kremowe i chcę dokupić takie same w innym kolorze...........
    • Mój facet się ze mnie śmieje a ja już tak mam. Spódnicę kupuję od święta i raczej i tak w niej nie chodzę a spodnie mogłabym kupować przynajmnie raz w tygodniu - tylko finanse stoją mi na przeszkodzie. Aż strach pomyśleć co by się działo gdybym np. wygrała w totka! Bo pensja to mi raczej nie podskoczy. A Wy z czym szalejecie, i czy w ogóle taką ilość spodni można nazwać szaleństwem? To opinia mego miłego i rodzinki. JA uważam to za pewną powiedzmy jeszcze normę. Jak uważacie? PA.
    • Hee he he, mnie trochę daleko do Imeldy Marcos, ale coś tam mam. Zaraz, zaraz, powyrzucałam nawet kilka starych par, roniąc rzewne łzy, chlip, chlip, i zostały: - sandałki Zara z ciemnego jeansu na wąziutkim koturnie - sandałki z brązowej skóry Ryłko (styl kowbojski - serio) - sandałki ze srebren skóry jakieś włoskie - japonki na korkowym koturnie z Venezii - sandałki na małym koturnie, niebieskie, zamszowe, z Gino Rossi, ale import z Hiszpanii - dyżurne Ryłki z zapięciem wokół k...
    • Mam kremową sukienkę, brązowe buty i torebkę, złote dodatki. TŻ ma ciemny, szaro-granatowy (z naciskiem na granatowy) garnitur. Okoliczność wymaga białej koszuli. Jak nas zgrać przy pomocy krawata?
    • Czesc!Ile macie par spodni,a ile spódnic? Pytam z ciekawosci ,bo ja ciagle niemam co na siebie włozyc! A TU WIOSNA IDZIE i spodniczki trzeba powyciagac z głebi szafy. Aby do wiosny :)
    • poszlam dzisiaj do miasta w celu kupienia torebki wczesniej jednak weszlam do Cubusa i tak mi sie spodobaly spodnie ze kupilam......4 pary .. ( 2 pary rybaczki, 2 pary dlugie spodnie) jakos dziwnie sie czuje, ze tyle spodni, nie wiem czy dobrze zrobilam ... spodnie sa wygodne, niezbyt eleganckie, raczej sportowe. wlasnie siedze w jednych - czarnych rybaczkach mysle ze zimą sie przydzadza, bo sa wygodne ... ale 4 pary? co myslicie? Na szczęśie byly dosc tanie, kazda p...
    • Duzo posiadacie par skarpetek? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna