pary

(66 wyników)
  • Wszyscy tak zachwalają Biochemię Urody, że postanowiłam znaleźć coś dla siebie. Głównie chodzi mi o coś odżywczego i przeciwzmarszczkowego do twarzy (najlepiej żeby jeszcze dobrze nawilżało) i jakiś olejek do włosów. I pytanie: co jest tam waszym zdaniem super, a co takie sobie? To będą subiektywne opinie, wiem, ale mimo to poproszę.
  • dziewczyny kupilam od mateusza124 ta wlasnie wode toaletowa. ale na wizazu ta sama woda ma zupelnie inne opakowanie!! czy to mozliwe ze ta sama woda jest inaczej pakowana? ze ma dwa rodzaje flakonów moja butelka przypomina wyglad butelki allure-proste wysokie.. a na wizaz butelka ma u góry niebieski element i jest na dole zwezana niech mi ktos pomoze i wyjasni czy kupilam bubel?
  • co myslicie o tych perfumkach?? zastanawiam sie nad kupnem jednej z nich, tylko ktorej??? :)
  • Bardzo prosze o porade, która prostownica jest lepsza? z pojemnikiem na parę? czy takie zwykłe żelazko bez pray? Dodam, że myśle o profesjonalnej prostownicy z płytkami ceramicznymi BaByliss. Dziękuje za wszelkie porady. Basia
  • Dzień dobry. zadałam to pytanie na forum 'piekne włosy', ale jakoś żadnej odpowiedzi nie mogę sie doczekać, więc przerzuciłam je na to forum- tu dużo większy ruch:) A więc, mam pytanko, a właściwie moja mama. Otóż, ma ona naturalnie ciemne włosy (średni brąz), które już posiwiały. Od paru lat mama farbuje te włosy na czarno - twierdzi, że czarna farba najlepiej kryje siwiznę. Jak dla mnie czarny kolor ją postarza i chciałabym aby wróciła do średniego, a nawet jasnego brązu. Jak pr...
  • Oczywiście,o ile jest Wam dane mieszkać razem (ja chwilowo miałam taki komfort). Ja niestety tego nie znoszę. Moja koleżanka opowiada jak to cudownie splataja się nogami i tak tkwią cała noc pod jedną przymałą kołdrą (sic!). Kocham mojego chłopaka, ale mam awersję do spania razem. Męczy mnie jego chrapanie, dotykanie, pobudki ranne (ja moge spac dłużej-on wstaje o 7.00). On wymaga żebym spała z nim nawet kiedy jestem chora... Tłumaczy, że mnie kocha, że kichanie mu nie przeszkad...
  • skoro juz watki kreca sie w koło zdjec róznych medialnych osób... www.foksal.com.pl/new/fot-7913-208-211-1-1.php uwazam ze sa wstretni
  • jak uwazacie?? ja znam osobiscie jedna taka dziewczyne :) jest ja moja siostra. naprawde ladna i bardzo inteligentna mozna z nia porozmawiac na rozne tematy i co jest wazne potrafi sluchac. jak sie z nia rozmawia to sie czuje ze skupia uwage tylko na tobie. nie tylko ja to zobaczylem
  • Proszę o odpowiedzi na pare moich pytań osoby z doswiadczenien brązującym i samoopalającym: 1. bardziej ekonomiczne są samoopalacze w kremie/emulsji czy sprayu/piance? 2. potrzebuję czegoś do sztucznego opalania twarzy: czy krem brązujący na dzień (jaki?) wystarczy czy może lepiej samoopalacz (jaki)? Chodzi mi o wyrażby efekt 3. odpowiada mi odcień opalenizny Daxa w piance, ale szczególnie do twarzy wolałabym postac kremu czy emulsji. Znacie jakis preparat, który daje taki (brązo...
  • Chciałabym zrzucić pare kilogramów. Oprócz regularnych ćwiczeń, mniej jedzenia, chciałabym czymś się wspomóc. Jest tyle dostepnych na rynku "wspomagaczy", że nie wiem co kupić. Dziewczyny poradźcie coś.
  • Chciałabym się dowiedzieć, jak długo i z czym gotować siemię lniane, w jakich proporcjach? Jak długo należy pić siemię lniane, żeby widiczne były efekty i czego można się po tej diecie spodziewać? Czy podczas tej diety można jeść i pić coś innego, jeśli tak, to co i w jakich ilościach? I jak długo tą dietę stosować? Z góry bardzo dziekuję za odpowiedzi. Mam nadzieje, że ktoś mi odpowie:).
  • Mam je na całej twarzy i nie są to bynajmniej mało widoczne ciemne plamki, tylko duże ciemne placki na czole i policzkach + jasne odbarwienia skóry. Nabawiłam się ich ok 8 lat temu dzięki tabletkom hormonalnym w połączeniu ze słońcem (nie wiedziałam wtedy że biorąc hormony powinnam jednocześnie stowować blokery). Od lat nie opalam twarzy, stosuję kremy z wysokim filtrem (pow. 60) oraz przeróżne kremy na przebarwienia - niestety bez efektu. Co gorsze mam wrażenie, że co lato plam p...
  • 1. Która wersja zapachowa balsamów Fruttini (w słoiczku 500 ml) jest najładniejsza? Mleczno-miodowa, wiśniowo-waniliowa, mandarynkowo-figowa? (będę wdzięczna za opisy zapachów) 2. a) Czy balsamy Sorayi są faktycznie tak dobre i tak świetnie nawilżają? b) Który zapach jest ładniejszy - Deszcz czy Wiatr? c) Czy rzeczywiście zapach (przynajmniej Deszczu) jest tak intensywny i trwały, że z powodzeniem można zastąpić nim perfumy? (utrzymuje się cały dzień i dobrze go czuć) d) Czy balsa...
  • Powiedzmy, że to drugie podejście ;] ale tym razem mam inny plan: powoli, bez zbyt wielkich wyrzeczen, ale systematycznie.. Ha! zrzuce trochę zbędnego tłuszczyku! ...a jak nie to chociaz poprawie swoją kondycję jak nie fizyczną to psychiczną... :)))) Przyłączajcie sie, razem raźniej.. A dokładniej mój plan wygląda tak: www.modeling.pl/?sub=cwiczenia/nogi&fil=nogi&poz=31 www.modeling.pl/?sub=artykuly&fil=read&poz=8&art=20&dz=8&page=1
  • moze mi ktos poradzic ktora firma jest najlepsza?? wigo, babyliss, ga.ma , czy mzoe jeszcze jakas inna?? ktora z nich jest najbarciej poreczniejsza i woogle, i o co chodzi z para? pomaga cos ?
  • Dziewczyny, napiszcie mi coś o niej :) Chyba się wybiorę na czyszczenie twarzy. Ale wolałabym dowiedzieć się przed wizytą paru rzeczy: ile kosztuje i jak długo trwa zabieg, ile się czeka na wizytę i w jaki sposób przygotowuje twarz przed oczyszczeniem? Czy używa pary wodnej, czyli tego czegoś parującego, zeby otworzyć pory. Nie cierpię tego, brrr. Może ma jakieś inne patenty? I czy twarz szybko wraca do stanu, w którym można pokazać się na świecie? Help :)
  • Mam takie sobie paznokcie - ani specjalnie ładnego kształtu, ani mocne, ale jak je opiłuję i polakieruję, to dłonie wyglądają całkiem znośnie. Problem w tym, że paznokcie na kciukach mam bardzo nierówne - takie poprzeczne bruzdy. Nawet po polakierowaniu dość mocno to widać (przy ciemnym lakierze nawet mocniej niż bez). Nie chcę tego spiłowywać, bo paznokieć robi się cieniutki jak papier. Czy jest jakiś lakiero-wypełniacz? Gdzieś wypatrzyłam jakiś preparat akrylowy (??), który wyrównuje ...
  • Dziewczyny jakie macie ulubione maseczki do cery mieszanej lub tłustej. Mam zamiar kupić sobie parę i stoję przed ogromnym wyborem.
  • mam takie pytanie czy jezeli bylam pierwszy raz w solarium na 5 minut czy za drugim juz razem spokojnie moge isc na 10 min???? jaki bedzie tego rezultat????
  • Witajcie, kupiłam w sobotę okulary przeciwsłoneczne Polaroid, dobrane u optyka, z filtrami itp. Zapłaciłam aż 240 zł, dla mnie to bardzo dużo, ale wolę mieć porządne okulary, niż wydawać potem na okulistę i kremy przeciwzmarszczkowe:))) Myślałam również o zrobienie okularów ze szkłem barwionym, na zamówienie, ale to się nie opłaca: szkła z filtrami 130 zł, a oprawki są drogie, minumum 80 zł. Te Polaroidy są śliczne, nawet lepiej wyglądam w nich niż bez; świetnie jeździ się w ni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się