pary

(53 wyniki)
  • Mauro i Juan Carlos - para gejów z Hiszpanii - została rodzicami. Dziecko urodziła im surogatka z Indii. W tym kraju zalegalizowane wynajmowanie brzuchów kobiet już w 2002 roku. W prywatnej klinice urodziły się bliźniaki. Dziewczynki urodziły się dziś w prywatnej klinice w New Delhi. Nie podano, który z mężczyzn jest biologicznym ojcem. To pierwsze bliźnięta, które urodziła surogatka, o których poinformowano opinię publiczną. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,9118986,Surogatka_z_...
  • bezdzietne pary są szczęśliwsze niż te, które są rodzicami. Potwierdzasz? Słyszeliście od rodziny i znajomych, że skoro dwoje ludzie się kocha, to co może ich jeszcze bardziej uszczęśliwić? Przecież tylko różowy rozkoszny bobas! W rzeczywistości rodzicielstwo jest pełne wyzwań, stresu i oczywiście wielkiej radości, jednak summa summarum w życiu partnerów zachodzą rewolucyjne zmiany, na które nikt wcześniej ich nie przygotował. Przez pierwsze kilka lat stanowi temu towarzyszą...
  • Co trzeci dorosły Polak ma za wysokie ciśnienie krwi. To już jest zła wiadomość. Jeszcze gorsza jest ta, że co trzeci z tej grupy nie zdaje sobie z tego sprawy. A ty? Jakie masz ciśnienie? facet.interia.pl/forma/zdrowie/news/spuscic-troche-pary-z-kotla,1538667,2633
  • "OMG, ale mam dziś kaca!" "WTF ziom? Przecież wypiłeś tylko dwa piwa" - to przykładowa rozmowa, jakich tysiące na internetowych komunikatorach, mailach, czy esemesach. Dla jednych zrozumiała, dla innych totalnie nieczytelna. Wszystko przez internetowe akronimy - skróty, które powstały dla ułatwienia i przyspieszenia komunikacji. Jeśli uważasz, że masz braki w tej dziedzinie, zapraszamy do naszego słowniczka. facet.interia.pl/obyczaje/styl-zycia/news-omg-wtf-czyli-pare-slow-o-internetowych-s...
  • W chińskim zoo powstała osobliwa para - wilk nie rozstaje się z kozą. Opiekunowie w zoo White Tower Park w Nanczung twierdzą, że zwierzęta są nierozłączne. - Kiedy kozy nie ma przez dłuższy czas, wilk wyje i biega po klatce aż do jej powrotu - powiedział opiekun osobliwej pary. Wszystko zaczęło się przed miesiącem - donosi gazeta "West China City News". - Któregoś razu otworzyłem klatkę, żeby wypuścić kozę, i natychmiast wskoczył do niej wilk, którego klatka nie była dobrze zamknięt...
  • Całującym i obściskującym się parom wypowiadam wojnę! "Niektórych oburzą lub rozśmieszą moje refleksje.Chcę przerwać milczenie na temat "obściskujących", całujących i przyjmujących "dziwne pozycje" par w naszym otoczeniu, które zapomniały o dobrym smaku. Czy naprawdę musimy być tego świadkami?" www.wiadomosci24.pl/artykul/calujacym_i_obsciskujacym_sie_parom_wypowiadam_wojne_43186.html A co Wy na ten temat myslicie?
  • Godność(15)

Premier sądzi, że jak będą drogi, jak będzie dobrobyt, jak będą komputery w szkołach i pieniądze bezpieczne w bankach, to będzie dobrze. Są jednak ludzie, którym bardziej niż na drogach i pieniądzach zależy na uznaniu. Na przykład transwestyci czy homoseksualiści. Chcą być traktowani z godnością, na jaką zasługują. Więcej... wyborcza.pl/1,86116,10453043,Godnosc__premierze__godnosc.html#ixzz1abJLaGF5
  • W moim przypadku : TAK. W poneidziałek an moich rękach umarła mi babcia. Jutro muszę uśpić psa- nie mogę patrzec juz dłuzej na tą matnie cierpienia. A moze to seria????
  • Zawsze uważałem (i uważąm), że młodzi ludzie powinni mieć podbny start. Wtedy nie ma animozji, że ktoś przyszedł na gotowe lub przyszedł tak jak stał. Oto historyjka przeczytana w Tygodniku Ostrołęckim: www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080822/OSTROLEKA/699849603
  • Następne zdjęcie 1/15 Tomasz Raczek i Marcin Szczygielski na wczorajszej uroczystości Róże Gali 2008, która odbyła się w warszawskim Teatrze Narodowym, zwyciężyli w kategorii Piękne Pary. szukaj.onet.pl/onet.html?qt=marcin+szczygielski&kategoria=wiadomosci
  • Z badania wynikło, że kobieta używa średnio 19 par obuwia - 3 pary na obcasie, 6 par japonek i klapek, sandałki, baletki, parę na koturnie, 3 pary kozaków i 4 pary wyjściowe. Do tego można jeszcze dodać dwie pary butów do pracy i dwie kolejne, które zostały kupione przez przypadek. lula.pl/lula/1,94040,8076673,Ile_kobiety_wydaja_na_buty_.html
  • miłość - proszę bardzo. Ale nie rodzina.
  • To ma być przełom. W Platformie ruszyły prace nad radykalnym ułatwieniem i skróceniem procedur adopcyjnych - ujawnia DZIENNIK. Szefowa zespołu pracującego nad ustawą Iwona Guzowska chce, by prawo do adopcji miały nie tylko małżeństwa, ale również związki nieformalne. www.dziennik.pl/polityka/article368138/Adopcja_dzieci_nie_tylko_dla_malzenstw.html
  • Czołem:) Poniżej macie zdjecia ciekawych aut. I za ciekawą cenę: moto.onet.pl/77606,galeria_media.html
  • Znam kilku takich, którzy przy byle okazji zarzucają żonom puszczalstwo. Wystarczy, że pójdą z koleżanką na piwo i juz Oni są pewni, że była z kimś na spotkaniu i koniecznie bzykała się już po 5 minutach spotkania. Czy to chora wyobraźnia seksualna, czy też fobiczna zazdrość. Palantami są faceci, którzy robią z żon dziwki, czy one - pozwalające na takie traktowanie siebie?
  • Między majem a listopadem 2008 r. na ślubnym kobiercu stanęło 18 tys. par jednopłciowych. Później Kalifornijczycy uznali w referendum, że małżeństwo powinno być jednak zarezerwowane wyłącznie dla "związku mężczyzny i kobiety" i wpisali tę frazę do stanowej konstytucji. www.dziennik.pl/swiat/article387553/Kalifornijscy_geje_juz_nie_wyjda_za_maz.html
  • – Podczas kolędy dokonałem odkrycia – zaczął ks. Rafał. – Bardzo wielu młodych ludzi, mających po dwadzieścia parę, czy trzydzieści parę lat, jest samotnych. Trzeba wprowadzić w naszym kościele msze święte dla singli. Po niej będziemy szli na ciasteczko i tam dobierać się w pary. www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110130/STARGARD/343508651
  • W Krakowie na chirurgii (nie powiem której) przyjmował doktor, który wyznawał dwie zasady: - po pierwsze: dzień trzeba milo rozpocząć, bo potem jest chu...wo (więc setka po przyjściu do pracy to jest to) - a drugie: ze w ZUS-ie siedzą same kretyni. Męczył go jeden pacjent, który po raz czwarty już przyszedł celem wydania KOLEJNEGO zaświadczenia dla ZUS\'u z powodu utraty w wypadku tramwajowym obu nóg. Problem w tym, że urzędnicy z ZUS uwzięli się albo na pacjenta, albo na chirurga...
  • Weźmy zakochanych ludzi zagubionych między tangensem a wojną stuletnią. Dajmy im emocje buzujące jak roztwory w pracowni chemicznej. Każmy im być blisko, obok siebie, gdy piszą klasówkę i gdy idą na wagary. Czy taka miłość może przetrwać? Wszystkie etapy dorosłości przechodziliśmy razem. I zawsze się wspieraliśmy. Jej długie warkocze. Jego zwycięska solówa na szkolnym boisku. Zeszyty do matmy, a między równaniami inicjały wpisane w kształt serca. Ukradkowe spojrzenia na dużej prz...
  • wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4877383.html Nie wiem jak w Brazylii, ale zastanawiam się czy w naszym kraju jest jeszcze jakakolwiek para katolików, która nie stosuje antykoncepcji (czy to prezerwatyw, czy pigułek, czy czego tam bądź) faktycznie ze względów religijnych, a nie tylko z powodu małej świadomości możliwych skutków seksu? Z tego co widzę, to antykoncepcji podczas seksu nie stosują: -pary, które świadomie zdecydowały się na dziecko -osoby, które nie myślą o skutka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się