pasierbica

(2 wyniki)
  • Mam taki dylemat - od kilku miesiecy jestem w zwiazku z mezczyzna ktory jest wdowcem z prawie 5 letnia corka. Na dzien dzisiejszy ja mieszkam solo, on z corka i swoimi rodzicami ( mieszkamy po sasiedzku). Moje doswiadczenia z dziecmi nie sa za wielkie, w dodatku jestem troche skrzywiona faktem, ze w poprzednim zwiazku dosc dlugo i bezskutecznie staralm sie o wlasne dziecko, ale jakos tam sie z Mloda dogadujemy, raz lepiej raz gorzej, generalnie jest ok.Normlanie gadamy, bawimy sie, wychod...
  • Pisze ten post do ewentualnej dyskusji rodzicom i wszystkim wychowującym dzieci. Jakiś czas temu spotkałam się ze znajoma od kilku lat po rozwodzie, samotnie wychowująca syna. Ona w dobrej sytuacji finansowej, ojciec, tez, alimenty nie małe płacone, co do dnia. Mieszkają blisko siebie. Syn ( jak to syn -nastolatek) bardzo za tatą, Dowiedziałam się na spotkaniu, że tata zaproponował, żeby syn zamieszkał razem z nim. Zapytałam owa koleżankę, czemu nie chce się zgodzić, skoro szkoła ta sama, ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się