piran

(6 wyników)
  • witam, jedziemy na Istrię w nocy z 2 na 3 września, camping mamy od 15 wyjedziemy ze Śląska koło 18-19, na pewno kierować się będziemy przez słowenię na koper. Widziałam zdjęcia Piranu - to chyba śliczne miasteczko i chciałabym je zobaczyć. Jadę pierwszy raz do chorwacji z małymi dziećmi i zastanawiam się czy damy radę fizycznie zboczyć z głownej drogi skoro na campingu i tak nie powinniśmy być wcześnie rano. A może zostawić sobie na powrót bo camping musimy opuścić około 10? Czy w okolicy Pi...
  • Witam na forum i mam pytanie: czy ktoś z forumowiczów był w hotelu Vile Park-Histrion w Portoroż ? Jeśli tak, to co dobrego lub złego mogą o nim powiedzieć. No i co ciekawego mogą o Piran i Portoroż powiedzieć ?
  • czy ktoś zna te miejscowośći?czy ktoś tam był??????
  • Po tytule na glownej wiedzialam, ze chodzi o Slowenie. Nie tylko wybrzeze jest piekne (Piran bardzo malowniczy). Alpy Julijskie, Bled - tam dopiero jest fajnie i to przez caly rok.
  • Witam, Wybieram sie na wakacje w sierpniu do Slowenii nad morze. Jaka miejscowosc polecilibyscie. Zalezy mi na plazowaniu i odpoczynku. Z tego co zdazylam przeczytac z forum to w Piranie sa tylko plaze betonowe. Gdzie sa plaze kamienista nad morzem w Slowenii? dziekuje za pomoc. Pozdrawiam, Beata
  • Zastanawiam się nad wczasami w Słoweni. Chciałabym spędzić urlop w fajnym miejscu, niezbyt daleko (dlatego nie porywam się na Chorwację), z 1,6 m-cz dzieckiem. Może ktoś był i mógłby podzielić się wrażeniami. Zdjęcia z biur podróży są bardzo ubogie i nic na nich w sumie konkretnego nie widać :(((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się