Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      plac budowy

plac budowy

(4 wyniki)
    • Czy możliwe są prace adaptacyjno-wykończeniowe w mieszkanu, które jest w budynku jeszcze nie odebranym przez nadzór budowlany???? Pytam bo mój developer zasłania się ostrymi przepisami, zaostrzonymi przez Kaczyńskiego, i twierdzi, że nie może mnie wpuścić na teren budowy mimo, że wykonawca przekazał już przwie wszystkie mieszkania inwestorowi/deweloperowi. Teoretycznie już w listopadzie mogłabym zacząć prace ale deweloper mówi NIE bo musi czekać na oficjalny odbiór techniczny prze...
    • Obecna siedziba firmy ul.Słomińskiego 19 lok. 508 w Warszawie. Developer z kapitałem izraelsko-amerykańskim. PRZESTRZEGAM WAS przed firmą Maripol, bądźcie w tej komfortowej sytuacji i uczcie się na moich błędach. Poza zgłoszeniem faktu i w ten sposób uzyskaniem kszty satysfakcji zostało mi ostrzeżenie przyszłych klientów, teraz będą się nazywać magnus-group, przed nieuczciwością, niekompetencją tego developera. Zrezygnował z budowy osiedla Złoty Staw na Bemowie w Warszawie, prze...
    • znalazlem w sieci ich oferte ale jak zajechalem na plac budowy to nic tam sie nie dzieje. czy ona dlaej istnieje?
    • Napiszcie jak mieszka się w tym bloku. Czy kłopoty spółdzielni są w jakiś sposób przez Was odczuwane i jak jest z wpisem do księgi wieczystej. Czy są jakieś problemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się