Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      plac budowy

plac budowy

(4 wyniki)
    • Drodzy sąsiedzi! Zbliża się termin odbioru mieszkań I-go etapu osiedla "Ogrody Ołtaszyn" a tam ciągle plac budowy w pełni. Brak wejscia do budynku, balkony i tarasy bez płytek, o braku dojazdu i możliwości dowozu materiału budowlanych nie wspominając! Czy w ciągu 2 tygodni ma to się zmienić? Czy w tej sytuacji zamierzacie odebrać mieszkanie? Mnie się wydaje, że za pierwszym razem nie ma szans. Pozdrawiam.
    • Doradźcie, którą lokalizacje wybrać: Klecina, Partynice, Bielany, czy Muchobór Wielki. Dodam, że mam dwójkę małych dzieci, jedno w wieku przedszkolnym, więc interesuje mnie okolica z przedszkolami i podstawówkami.
    • Witam .Kupilam mieszkanie od tego develepora,jezdze tam b.czesto chetnie wymienialabym opinie z przyszlymi sasiadami, mnie osobiscie b spodobala sie okolica ,obserwuje firme PEKABUD i zauwazylam ,ze ich prace posuwaja sie troche szybciej niz ACTIV,ale ja wiem czy sie tym przejmowac? czytalam tu na forum cos o slabym cisnieniu wody ,o obwodnicy , czy ktos moze mi napisac cos na ten temat? pozdrawiam wszystkich cieplutko i czekam na odzew

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się