Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      plaza

plaza

(4 wyniki)
    • moja znajoma wróciła z ZP i twierdzi że w plaże tam w całości zajmują płatne parasole i nie sposób znależć miejsca na własny parasol, co najwyżej można położyć się za free na ręczniku ale bez parasola...........a jak to wygląda w SB ???
    • Witajcie! Mam pytanie czy w starej części mam na myśli wyspę jest plaza piaszczysta i z której strony , czy tylko przed wjazdem na most prowadzący na wyspę?
    • Jaka jest plaża w okolicach hotelu Amphibia? Czy są glony i meduzy? Ile kosztuje wynajęcie leżaka? Czy potrzebne jest obuwie do pływania?
    • Obzor(15)

Witam! planuje urlop na przyszły rok w Bułgari ,mysle o miejscowosci Obzor, czy ktos moze mi polecic jakes namiary na Obzor ?? myslimy o dojezdzie własnym,na jakies 10 dni,czy myslicie że na poczatku lipca można tam jechać "w ciemno"???w tym roku bylismy w Sv.Vlas, uwazamy ze było super ,tym razem chcemy jechac gdzies inndziej,a moze macie jakies inne ciekawe namiary,ale nie SB,to jest zbyt "plastikowa"miejscowosc,bede wdzieczny za wasze sugestie,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się