Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      plaza

plaza

(9 wyników)
    • lece z chlopakiem 31 sierpnia z biurem selectours do hotelu azur plaza, ktos moze sie wybiera rowniez?lecimy z poznania!
    • Witam, Wybieram się z rodzinką do Delphina w powyższym terminie. Czy leci ktoś z nami? Warto było by się skontaktować wcześniej. pzdr.
    • wlasnie wczoraj wrocilam z azur plaza. jaby byly jakies pytania to piszcie. na wstepie mowie ze super hotel i mam depresje ze wrocilam do polski :/
    • Czy zna ktos ladna plaze w Tunezji, jade z malym dzieckiem, chodzi mi o piasek, czysta wode.
    • wlasnie wrocilismy.bylismy w terminie 14-28 maj.hotel ma prywatna plaze z ktorej przepedzani sa lokalni handlowcy.niestety pan ktory plaza sie zajmuje krzyczy rowniez na gosci hotelowych.lezaki platne 2DT za szt.nie ma opcji parasol i wlasny materac bo "placi sie za cien" ktory owy parasol daje.w drugim tyg dochodzilo do paranoii- straznik rewidowal kazdego wchodzacego czy nie wnosi napojow bo jest zakaz.kierownik restauracji mial do nas pretensje ze nie codziennie zamawiamy wode...
    • Jadę z dwójką 15 mies. dzieci w październiku do Riadh Palms, szukam opinii o tym hotelu, ewentualnie rad jak uniknąc wpadek.Przydadzą mi się wszystkie informacje. joannka9@wp.pl
    • witam, bardzo proszę o informacje na temat plaży i morza przy hotelu Kheops, czy to prawda, że dno jest kamieniste i woda głęboka, czy można skorzystać z innej plaży o łagodnym zejściu do wody i czy do takiego miejsca jest daleko? Bardzo proszę o odpowiedź, muszę się szybko zdecydować, Jola
    • jak tam jest z hotelami 4-5* i plażami - plaże i hotele jak wypadają w porównaniu z Tunezją kontynentalną?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się