Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      plaza

plaza

(20 wyników)
    • w zwiazku z moimi poszukiwaniami miesjca na wyjazd z dziecmi innego niz świnoujscie prosze o informacj gdzie jest naprawde czyste morze uwgledniajac zanieczyszczenie popowodzione z czysta plaza. nie musi to byc popularne miejsce. dziekuje.
    • Witam. Chce zapytac jaka plaza jest we Wladyslawowie - Cetniewie? Piaszczysta? szerka, duzo ludzi? Znacie moze kwatere u Pana Roberta Ellwart przy ul. Stoczniowcow 30 Wladyslawowo? Podobno jest do plazy nie daleko ale moze wiecie. Prosze o odpowiedz osoby zorientowane.
    • wybieram się do Pobierowa w pierwszej połowie sierpnia (Ośrodek POlo). Mam pytanie czy pląża tam jest bardzo zatłoczona? jak wogóle oceniacie miasteczko/ i plaże oczywiście?
    • Pytanie do osob ktore juz spedzaly tam wakacje: jaka jest w Wiciu plaza? Czy jest przyjazna dla malych dzieci?
    • słuchajcie jestem w szoku przeczytalam kilka wypowiedzi odnosnie plazy i mozliwosci kapania w ustroni oto jedna z wypowiedzi: "Aby np. pograć w wodzie sobie w piłkę należy pokonać parunastometrowy pas nieprzyjemnych kamieni. Niestety, ale dyskwalifikuje to wypaczynek w wodzie dla rodziców z mniejszymi dziećm" No i co wy na to? wybieram sie z dziecmi i powiem szczerze, ze podłamana jestem. Bylam na stronach www ustronia pokazane, ładnie, pieknie jaka szeroka plaza itd, wiec skad t...
    • czy warto wybrac sie do tych miejscowosci?jest cos oprocz ladnych plaz? a jezeli warto, to moze moglibyscie polecic jakies noclegi. z gory dziekuje i pozdrawiam.
    • Witam! Wybieramy się w tym roku do Ustronia(lipiec) z dwójką dzieci 9 i 4 lata,chciałam zapytać czy warto tam pojechać i czy oprócz chodzenia na plażę jest tam co robić.Dzięki za opinię.
    • No wlasnie - jak w temacie - byl ktos juz w tym Rewalu? Zalezy mi diabelnie na opiniach. Czego mozna sie tam spodziewac? Sporo osob? Jaka plaza?
    • Witam! Czy w Darłowie jest jakaś cywilizowana plaża? Bo gdzieś słyszałem/czytałem, że trzeba jechać do Darłówka. Jak to jest daleko? Pzdr, Bartek
    • Słuchajcie...znalazłam ranking który jeszcze trwa, ale już widać że Świnoujście wygrywa w cuglach... ale co najważniejsze pod rankingiem ludki piszą fajne komentarze- polecam: A wy co uważacie? Czy Świnoujście naprawdę jest takie spoko ?
    • Nigdy tam nie bylam a zawsze chcialam tam pojechac. Tego lata bede w Polsce i chce wybrac sie na kilka dni do Kolobrzegu. Czy polecacie?? Co jest tam interesujacego do zwiedzania, robienia oczywiscie poza morzem i plaza. Znacie moze jakis mily hotelik, pensjonat godny polecenia ?? Za wszelkie wskazowki bede wdzieczna.
    • ...tzn.jaka plaża? czy spokojnie? i w ogóle czy fajnie?
    • Jeszcze nie podjęłam decyzji o wyjeździe w konkretne miejsce, a poszukuję pięknej miejscowości nad morzem- kameralnej,z klimatem, niezbyt jeszcze skażonej "straganiarstwem i pieczonymi kurczakami", z obowiązkowo z szeroką plażą- możliwie mało zatłoczoną. A może macie spr. ośrodki w takowych miejscach (rodzina z 2 latkiem)? Moje opinie- Dębki 10 lat temu- strzał w 10! Dziś zatłoczone i drogie. Łeba-odpada, bo tłok i łubu dubu, w szczególności w wersji Nowęcin-do plaży ok. 3 km. i ...
    • Bardzo proszę o opinie na temat plaży w Mikoszewie , wykupiłam wczasy od 12- do 28.08 jadę z dwójka dzieciaków więc jest to dla mnie BARDZO ważne jaka jest plaża .Przydadzą się tez informacje o miejscowości , z góry dziękuję w internecie niestety nie ma informacji o plaży. Ewa
    • waham sie i nie wiem gdzie jechac :) noclegi w cenach w zasadzie takich samych, mozna znalezc za 25 zl. Slyszalam ze w darlowku ladniej.. byl ktos tu i tu? Poprosze o porownanie.
    • Witam, Wybieramy się w tym roku po raz pierwszy do Wicia kolo Jarosławca. Czy znacie to miejsce? Jakie są Wasze wrażenia? Bardzo proszę o opinie. Pozdrawiam, Ania
    • jak wyżej
    • Zamierzam wybrać się w te wakacje nad morze i myślę o Pobierowie. Nie wiem - czy ładna tam plaża? Poza tym szukam namiarów na sprawdzone(!) kwatery. Będę BARDZO wdzięczna za wszelkie informacje:-)
    • Witam, czy może mi ktoś polecić sprawdzone miejsce w Poddąbiu (dla 2 osób dorosłych i 2 dzieci -4 i 2 lata)? Koniecznie z możliwością korzystania z kuchni.. Pozdrawiam, Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się