pobity

(8 wyników)
  • Na szczęscie mamy niezawisłe i litościwe sądy. Oskarżeni mieli trudne dzieciństwo, więc albo sąd uzna niską szkodliwość czynu i uniewinni biedaków, albo da niski wymiar kary w zawieszeniu.
  • Ta właścicielka to zawsze straszyła tym swoim konkubinem. Niech idzie siedzieć na 25 lat
  • Na czym to polega?Skad sie biora tacy ludzie? Mnie tez pobili na pradze bo mój brat miał zbyt długie włosy czyli nie był łysy.Pobito wtedy też mojego ojca który przybył z pomocą.Środek miasta ulica Targowa.Naszczęście część z napastników załapano.Najgorsze w tym wsztkim jest to, że człowiek czuje się bezsilny że nikt nie wie jak to zmienić aby nie latali tacy z kijami i nie walili na oślep.Tak naprawdę to chyba społeczenstwo to toleruje ponieważ jest to zajwisko zbyt powszechnye.
  • Czas aby POLICJA zajeła się huligaństwem i zdecydowanie zaczęła działać aby ci nie czuli się bezkarni!!!!
  • Znowu nie dugo bede zamawiac zakupy prze sieć a na zewnatrz tylko z nozem i co najmiej 3 kumplami co sie z tym osiedlem porobilo...............
  • Glupia ta Matka, moze nastepnym razem, kiedy corce cos sie stanie, oskarzy napastnika, w koncu nie ma gwarancji ze w przyszlosci ten bandzior nie zaatakuje skoro teraz moze czuc sie bezkarny :-( Po co chronic bandytow? Boze co za spoleczenstwo!
  • Cóż nasza część Warszawy nie ma opinii super bezpicznej ale też nikt specjalnie nie mówi o tym, że jest tu bardzo źle. Jakie miejsca typujecie do tego, aby lepiej tam się nie pojawiać? Ja zacznę od "własnych śmieci" - Gocław. Niestety włamani do samochodów czy ich kradzieże to częsta "przypadłość". Wiele starszych (a i młodszych też) pań zostało okradzionych z torebek. Były napady i to nawet z rozbojami. Jednak nie bójcie się bo aż tak źle to nie jest...(mimo wszystko).
  • www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=40116 Sądy 24h... komunikacja miejska dla odważnych...bulwersujące.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się