Gość: Praskee Deszcz IP: *.smlw.pl / 10.0.1.* 16.09.03, 23:29 Znowu nie dugo bede zamawiac zakupy prze sieć a na zewnatrz tylko z nozem i co najmiej 3 kumplami co sie z tym osiedlem porobilo............... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roody102 Re: Znów brutalne pobicie 17.09.03, 08:53 A ja czytam i moja paranoja sie poglebia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z okolic Re: Znów brutalne pobicie IP: 213.241.2.* 17.09.03, 10:00 za zorganizowne pobicie powinno się iść do więzienia prosto z aresztu. (brawo dla odważnego informatora!!!!!) może nasze dzici będa miały spokojna okolice a rodzice nie będą się martwić jak dziecko będzie wracało wieczirem do domu. powinno się publicznie ujawnić nazwiska tych bandytów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pmkowski Re: Znów brutalne pobicie 17.09.03, 10:11 Moja paranoja też się pogłębia... Mieszkam na Gocławiu ponad rok i było ok. Sam nigdy (odpukać) nie miałem tu nieprzyjemnej przygody. Może problem polega na tym, że np. nad "Balatonem" wieczorem policji ani straży miejskiej nie uświadczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Re: Bandycko-pijacki Gocław IP: *.acn.waw.pl 17.09.03, 12:50 pmkowski napisał: > Moja paranoja też się pogłębia... Mieszkam na Gocławiu ponad rok i było ok. Sam > > nigdy (odpukać) nie miałem tu nieprzyjemnej przygody. Może problem polega na > tym, że np. nad "Balatonem" wieczorem policji ani straży miejskiej nie > uświadczysz Nie tylko nad "Balatonem" jest niebezpiecznie. Wieczorem na pętli autobusowej strach wysiąść z autobusu - gromadzi się tam gocławska "elita". W okolicach filarów Trasy Siekierkowskiej też jedna wielka dresiarska melina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SieMa Re: Bandycko-pijacki Gocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 15:48 Ja tylko zaluje, ze nawet gdybym sobie kupil pistolet i strzelil takiemu jednemu czy drugiemu kutasowi w dupe, to bym pozniej dluzej siedzial na lawie oskarzonych, bo by mnie oskarzyli o przekroczenie obrony koniecznej. Gdyby nie nasze nienormalne prawo, to taki bandyta by sie dwa razy zastanowil zanim by zaatakowal. Ale nikt z naszych politykow chyba tego nie rozumie- bo jak tu rozumiec co czuja ludzie chodzacy w nocy po Warszawie, jak sie jezdzi tylko Lancia i sie z niej nie wysiada ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Prawda IP: *.acn.pl / 10.64.0.* 17.09.03, 20:56 Przedmowcy maja calkowita racje. Niestety. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Znów brutalne pobicie IP: *.cst.tpsa.pl 24.09.03, 14:25 Czy w tym uczestniczył Kapeć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Są już znani policji IP: *.citicorp.com 26.09.03, 20:50 Są już znani policji..... to jest najlepsze...sa znani i co? Odpowiedz Link Zgłoś
lilo Re: Są już znani policji 27.09.03, 23:02 Gość portalu: Stefan napisał(a): > Są już znani policji..... to jest najlepsze...sa znani i co? Powinni byli napisać: od dawna są znani policji. Takim bandziorem nie zostaje sie z dnia na dzień. Policja swoje wie. Szkoda, że nie chce jej się zrobić z tego użytku. ŁAtwiej, o wiele łatwiej narzekać na małę pensje, starą broń, brak kadr i benzyny. Odpowiedz Link Zgłoś